Bravo, Coro! Golgeterul Gloriei ne mai dă o lecție de viață! Reportaj tulburător pe gsp.ro

Cristian Coroian, golgeterul absolut al Gloriei în prima divizie (58 de goluri), face progrese zi de zi după accidentul cerebral  pe care l-a suferit acum 3 ani.

gsp.ro are astăzi un reportaj cu adevărat tulburător, în care îl veți vedea pe Coroia așa cum nu l-ați văzut niciodată de la acel necaz încoace.

Imagini foto și video cu cel care are aproape 300 de meciuri jucate pentru Gloria, alături de soția sa Roxana, vă vor rămâne în suflet, vouă, celor care ați fost și sunteți mereu aproape de fotbalul bistrițean.

Un reportaj excelent, un interviu răvășitor în preajma sărbătorilor pascale, despre un om care se bucură de viață și care luptă din răsputeri pentru ea.

Vezi materialul AICI!

 | 2.397 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

 1. Da ! Un reportaj cutremurator . De fapt , este un episod din viata unui om cu caracter puternic si frumos . Un episod al vietii ce n-ar fi trebuit sa se-ntample nimanui !
  Alaturi de Cristi Coroian am petrecut multe clipe frumoase la „U” Cluj si Gloria Bistrita . Am avut parte de bucurii si suparari deopotriva , casa-i in fotbal ( nu in tenis – Toma Caragiu ) .
  Felicitari pentru putere , rabdare si ambitie ! Inca o dovada ca se poate . Doar cei puternici o pot face cu adevarat !
  Este cel mai greu meci .
  Ganduri alese sotiei , Roxana , pentru intelepciune si taria de caracter !
  Tot binele pentru voi !

  Post a Reply
 2. Multă sănătate și recuperare grabnică. Te așteptăm la Bistrița!!!

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *