Bravo, Bistrița! Extratereștrii și Raal, turneu final de excepție! Vicecampionii României vin de la Baza Raoul!

 

S-a încheiat Turneul final de la Alba Iulia și Bistrița se poate mândri cu evoluții peste așteptări ale celor două echipe prezente în ultimul act al celei mai importante competiții de minifotbal din România.

Raal nu a ieșit din grupă, dar a adunat 8 puncte din 3 victorii, una la 7 metri. Și doar jocul rezultatelor după tot felul de contestații și memorii a făcut ca echipa bistrițeană să nu meargă mai departe. Formația lui Mateescu a avut meciuri foarte bune, apreciate de toți cei prezenți și e mai mult decât onorabilă prestația lor la acest turneu.

Extratereștrii au fost la un pas de marele trofeu și de calificarea în Liga Campionilor. Au ieșit pe locul 1 din grupă, au câștigat sferturile și semifinala, dar au pierdut în repriza a doua din ultimul meci. Le-a venit de hac doar o echipă cu mare experiență, MAV Timișoara, una dintre cele mai vechi grupări de minifotbal din România.

Bănățenii au deschis scorul în finala disputată astăzi dar Nalați a egalat cu un șut din afara careului. Apoi au urmat câteva minute confuze pentru echipa bistrițeană, poate singurele nesigure de la acest turneu final. Și bravul portar Pasztor, de altfel redutabil în toate meciurile, a primit două goluri decisive. Și chiar așa ”extratereștrii” fiind, ai noștri n-au mai avut forța să revină în joc.

S-au bucurat cât au putut, destul de puțin, e-adevărat, de medaliile de vicecampioni, chiar dacă n-au sperat la început că vor pune mâna pe ele. Și rămân cu acest loc 2 în amintire și în palmares, după un parcurs de excepție în acest sezon, început la Baza Raoul și încheiat la Alba Iulia, între cele mai bune echipe din România.

cof

 | 4.432 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *