Bravo, armăsarilor!

După ce în etapa precedentă, cu Farul, suporterii bistrițeni i-au făcut ”gloabe” pe fotbaliștii Gloriei, la Cluj jucătorii lui Sabău au avut o evoluție bună, zburdând pe teren ca niște armăsari.

Punctul scos în Gruia arată că echipa lui Sabău are potențial mai mare decât a arătat în primele jocuri. Folosind o tactică total opusă oribilei partide cu Farul, când toate mingile au zburat din apărare în atac, de data aceasta Sabău și-a pus jucătorii mai mult în valoare. Așa a ieșit în evidență portughezul Diogo, cel mai bun jucător de pe teren. Mingile n-au mai sărit peste mijloc, ci au intrat într-o construcție mult mai elaborată, mai gândită decât în partidele anterioare. Cu mult devotament, ambiție, determinare, dar și cu multă inspirație de pe banca tehnică, Gloria a arătat că se poate. Evitarea retrogradării e acum mult mai realizabilă, însă doar dacă partida din Gruia nu va fi doar o amintire frumoasă de acum înainte.

Cred că a fost un joc echilibrat. Jucătorii mei s-au descurcat foarte bine, e un rezultat și un punct meritat. Ambele echipe au avut la fel de multe ocazii de gol.

Ioan Ovidiu Sabău

 | 320 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On