Borș: „Am nevoie de Sighiartău și de Ștefoi”

Antrenorul Voinței Livezile speră să înceapă campionatul cu cei doi jucători în lot

Tinel Sighiartău, unul dintre jucătorii de bază ai Voinței Livezile în turul campionatului, ar putea rămâne sub comanda lui Sandu Borș. Deși era anunțată o iminentă plecare a sa la Voința Sibiu, se pare că cele două cluburi nu s-au înțeles și Sighiartău este pe cale să se întoarcă la Livezile. Un alt jucător care ar aduce un plus de valoare echipei este Marius Ștefoi. Fost junior bistrițean, Marius Ștefoi a jucat la FC Botoșani, fiind cumpărat apoi de FC Vaslui. A evoluat pentru vasluieni și trei partide în prima ligă.

Mijlocașul central s-a pregătit cu Voința Livezile în această perioadă și este dorit de Sandu Borș la echipă. „Am nevoie de cei doi jucători. Suntem foarte aproape să îi avem pentru returul de campionat” a declarat Sandu Borș.

Rezultate slabe în amicaluri

Voința Livezile a avut rezultate slabe în pregătirea din această iarnă. În afară de meciurile câștigate clar cu juniorii, Livezile a pierdut cam toate amicalurile disputate. Ultimele două înfrângeri au fost înregistrate în fața echipelor Prosomeș Feldru, scor 1-2 și Unirea Dej, scor 0-2. Antrenorul Voinței Livezile, Sandu Borș, este mulțumit însă de evoluția și de atitudinea jucătorilor săi. „În aceste meciuri am folosit jucători care au evoluat mai puțin în turul campionatului, le-am dat șansa să se afirme. Nu m-au interesat rezultatele, au fost niște meciuri școală. Eu sunt mulțumit de atitudinea lor și de nivelul de pregătire” a declarat Sandu Borș. Acesta speră să nu se amâne campionatul, spunând că acest lucru nu ar fi benefic pentru echipe. „Sper să nu se amâne campionatul. Amânarea ar însemna să avem etape intermediare și jucătorii ar fi mult mai obosiți, ar apărea probleme cu accidentările. Noi avem prima etapă la Beiuș și apoi vom juca acasă, la Romuli. La Romuli e posibil să fie zăpadă, dar cred că terenul va fi bun de joc” a declarat Sandu Borș.

 | 201 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On