Bogdan Ivan: ”Turismul salvează Valea Someșului!”

Deputatul PSD BN, Bogdan Ivan, a făcut o drumeție pe Vârful Ineu din Munții Rodnei. Acesta a admirat peisajele montane, dar a avut și discuții despre modul în care aceste locuri pot fi valorificate din punct de vedere turistic.

„E minunat aici și trebuie numaidecât să vii să vezi bujorul de munte (rododendron), specie rară care doar în această perioadă înflorește.
Și nu am fost doar pentru magnificul peisaj, ci și la muncă! Am avut discuții foarte concrete pe modul în care Munții Rodnei pot deveni o atracție turistică valorificată la potențialul său uriaș.
Ca om ce iubesc aceste locuri minunate și ca deputat vreau să pun umărul la dezvoltarea acestei zone. În echipă cu oameni buni care văd potențialul acestei zone: de la primari si comunități până la Consiliul Județean, Parcul Național Munții Rodnei, Salvamont, ADI turism si investitori care pot aduce plus valoare economică Văii Someșului.

A fost o zi tare faină! De noi ține să oferim această experiență unică cât mai multor oameni! Care să se cazeze aici, să mănânce aici și să cheltuie cât mai mult.
Turismul salvează Valea Someșului!“, a transmis Bogdan Ivan. (P)

 | 544 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *