Bogdan Ivan: ”Cred că este un moment zero pentru stânga din România!”

Tinerii social democrați din Bistrița-Năsăud, București, Cluj, Satu Mare, Sălaj, Maramureș, București, Timiș, Vaslui, Suceava, Brăila și Mureș s-au întâlnit, în weekend-ul ce tocmai s-a încheiat, la școala de vară organziată la Colibița. Alături de lideri ai partidului, au dezbătut idei și proiecte.

„Viitorul sună bine! Pentru prima dată după aproape doi ani ne-am reîntâlnit cu colegii din #TSD la Școala de vară regională Nord-Vest. Cred că este un moment “0” pentru stânga din România. Un moment de reasumare a valorilor de stânga și de creare a unei alternative consistente la actuala guvernare.

Cred că doar iubind România🇹🇩 și oamenii vom putea coaliza oamenii, ideile și proiectele care pot schimba în bine societatea noastră!
Le-am dezbătut și pus pe tapet alături de oamenii care au demonstrat că pot produce schimbarea comunităților: Președintele CJ Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, Președintele CN PSD, Prof. Univ. Dr. Vasile Dîncu, Primarul orașului Beclean Nicolae Moldovan, deputații Daniel Suciu, Vlad Popescu Piedone, Radu Popa, George Șoldan, Laurențiu Țepeluș, vicepreședintele CJ BN Camelia Tabără și mai mulți colegi primari si viceprimari din județul Bistrița-Năsăud!
Alături de colegii mei din TSD Bistrița-Năsăud mă bucur că am dezbătut alături de prietenii noștri tineri social democrați din București, Cluj, Satu Mare, Sălaj, Maramureș, București, Timiș, Vaslui, Suceava, Brăila și Mureș“, a transmis deputatul Bogdan Ivan.(P)

 | 466 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *