BLITZ

Al doilea
cantonament al Gloriei
în Antalya

După un prim stagiu de pregătire în Antalya, conducătorii Gloriei au decis să-l susțină și pe al doilea tot acolo. Astfel, echipa bistrițeană va efectua în perioada 3-12 februarie un nou stagiu de pregătire în Antalya, delegația urmând să fie cazată tot la Adora Golf Resort Hotel din Belek. Acest cantonament îl înlocuiește pe cel programat inițial pentru această perioadă, în Ungaria

Au plecat Borbely și Târnăvean

Atacanții Csaba Borbely și Călin Târnăvean au plecat de la Gloria. Clubul s-a despățit amiabil de cei doi jucători. Nici mijlocașul Marian Chițu nu intră în planurile lui Marius Șumudică pentru acest retur. Chițu se va intoarce la FC Timișoara, după ce a fost în cantonament cu Gloria, în Antalya. Și la fundașul Dan Andro-nic s-a renunțat, după perioada de pregătire din Turcia.

Au rămas Moraes și Ze Rui

După ce au fost testați în stagiul din Antalya, cei doi jucători străini care au venit în această iarnă au fost legi-timați. Atacantul brazilian Aluisio Chaves Ribeiro Moraes Junior are 22 de ani, a jucat pentru FC Santos (2006-2008), pentru Ponte Preta (2008) și EC Santo Andre (2009). A marcat două goluri pentru Gloria în stagiul din Antalya.

„Am auzit de Hagi, Popescu, Petrescu, Mutu, toată lumea a auzit. În rest, nu știam multe despre România. M-am documentat pe internet despre Gloria, e o echipă bună care a început mai slab campionatul dar și-a revenit pe parcurs. M-a surprins plăcut structura clubului și pasiunea fanilor. Vreau să marchez multe, multe goluri pentru a ajuta echipa să rămână în prima ligă. Fiecare dintre cele 17 meciuri din retur va fi ca o finală. Venirea la Gloria este o oportunitate pentru viitor”, a declarat Moraes pentru acfgloria.ro.

Mijlocasul portughez Jose ”Ze” Rui Tavares da Veiga, în vârstă de 27 de ani, a jucat pentru echipele SC Lourinhanense (2000-2002), FC Alverca (2002-2004), Vitoria FC (2004-2005), FC Penafiel (2005-2006), CD Nacional (2006-2007) si TSKA Sofia (2007-2009).

„Și eu știu de Hagi sau Mutu. Sunt amic cu Cadu și Semedo, am jucat alături de ei în Portugalia. Mi-au
spus multe despre România. Știu că Gloria e o echipă bună, are un stadion frumos, iar aici sunt oameni primitori și simpatici. Vreau să joc cât mai mult, iar echipa să-și îndeplinească obiectivul. Faptul că antrenorul Marius Șumudică vorbește portugheza este un lucru bun pentru noi, este un plus la capitolul comunicare”, a declarat Ze Rui.

 | 94 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On