BLITZ

Doi bistrițeni medaliați la Cupa Liceelor

Larisa Magyarossi și Răzvan Gălățean s-au întors cu medalii de la Cupa Liceelor la Tenis de Masă. Concursul face parte din Olimpiada Națională a Sportului Școlar și a fost organizat la Odorheiul Secuiesc, sub egida Ministerului Educației. Astfel, Larisa a ocupat locul al doilea la faza finală, în timp ce Răzvan s-a clasat pe III.

Copiii au
alergat de
Ziua Europei

45 de sportivi provenind de la mai multe școli din Bistrița, din Sângeorz-Băi și din Coșbuc au participat la un concurs de alergare organizat de Clubul Sportiv Municipal și Direcția Județeană pentru Sport cu ocazia Zilei Europei și a Zilei Mondiale a Atletismului. Concursul s-a desfășurat pe pista de atletism de la stadion. Probele concursului au fost 80 de metri plat, 150 de metri plat și 1000 de metri plat, participând doar copii nelegitimați. Toți participanții au primit premii, dulciuri și câte un tricou albastru ce simbolizează culoarea drapelului U.E. Câstigatorii probelor au primit câte o cupă, iar primii 3 clasați, diplome.

Street-dance pe pietonal

50 de dansatori de la In
Action au organizat un mic spectacol pe pietonalul „Liviu Rebreanu”, de Ziua Europei. Dansatorii, îmbrăcați în albastru, au pregătit un show special pentru acest eveniment, care a durat circa o jumătate de oră. Acțiunea a fost sprijinită de Direcția Județeană pentru Sport.

Jandarmul
Dan Nistor, locul II la OPEN-ul din Reghin

Bistrițeanul Dorel Nistor – plutonier în cadrul Jandarmeriei Bi­strița, s-a clasat pe locul II la categoria Open a memorialului „Dan Leorda”. Concursul s-a desfășurat la Reghin, participând 172 de sportivi, atât din România cât și din Ungaria, la categoriile OPEN și amatori.

 | 156 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On