Bistrițeni medaliați la Belgrad

Bistrițeni medaliați la Belgrad

Trei sportivi bistrițeni legitimați la CSM-LPS au participat la un concurs internațional la Belgrad. Cei trei sportivi sunt Robert Kiss, Dan Daniel și Adrian Costea. Cel mai bun rezultat la acest concurs l-a obținut Daniel Dan, care a câștigat medalia de aur la proba de dublu, împreună cu Kanabe Szilard. Robert Kiss s-a clasat pe locul al treilea la proba de simplu.

CSM-LPS, pe trei în Superligă

Fără Hunor Szocs, echipa Bistriței a participat la etapa de Superligă de la Cluj-Napoca. Bistrițenii au pierdut toate cele trei meciuri, cu Clujul, cu ACCT București și cu Câmpulungul și se află pe locul trei în clasamentul național. ”Mai avem o etapă, dar probabil că vom termina pe locul al treilea. Oricum, am participat la aceste competiții tot pe banii noștri, nu ni s-a dat deocamdată niciun ban”, a declarat Gheorghe Bozga.

Bozga la Ordinul ”Meritul Sportiv”

Antrenorul de tenis de masă Gheorghe Bozga va participa la Adunarea Generala a Cavalerilor Ordinului „Meritul Sportiv”, întâlnire ce va avea loc în data de 6 mai, la Cotroceni. Alături de Bozga, la adunare este invitat să participe și Adrian Crișan, dar și alți 10 foști jucători de tenis de masă sau actuali antrenori.

 | 59 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On