Bistriteni la alte echipe

Bistriteni la alte echipe

Dosan, victorie în inferioritate

Laminorul Roman, echipă la care antrenor principal este bistrițeanul Dănuț Dosan, începe să „respire”. Deși e considerată una dintre echipele cu „șanse” la retrogradare, Laminorul a reușit al treilea meci fără înfrângere, după ce a obținut victoria cu 2-1 în fața echipei din Tg.-Bujor (pe teren propriu). Victoria a fost una muncită, mai ales că echipa lui Dosan a evoluat în 10 jucători de câmp încă din minutul 5 al partidei. Juniorul bistrițean Vlad Apostolache nu a jucat în acest meci fiind accidentat. La sfârșitul meciului, antrenorul Dosan era bucuros de revenirea echipei lui: „Începem să ne facem speranțe tot mai mari în ceea ce privește evitarea retrogradării, însă, din păcate, doar echipa merită felicitată, pentru că la nivel de conducere nu s-a schimbat nimic. În privința banilor, bineînțeles. Important este că am ajuns la al treilea meci fără înfrângere”.

Cristian Pop, din nou fără victorie …pe teren

IS Câmpia Turzii are mulți jucători de va-loare în echipă dar, din păcate, în afară de meciul de la Reșița, unde a câștigat la „masa verde”, nu a obținut nici un punct. Așa s-a întâmplat și în această etapă, pe teren propriu, unde ISCT nu a putut trece de „uraganul” din Mediaș, o echipă care, fără să facă prea mult tam-tam, s-a trezit pe locul 2, cu șanse reale de a reveni pe prima scenă a fotbalului românesc. Bistrițeanul Cristian Pop a fost titular în acest meci, fiind folosit toate cele 90 de minute de antrenorul echipei din Câmpia Turzii pe postul de fundaș dreapta. „Cred că un rezultat de 0-0 era mai echitabil. Ocaziile au lipsit cu desă-vârșire de ambele părți, iar cei din Mediaș au marcat cu ajutorul gazonului. Culmea, cei de aici nu au avut grijă de teren în speranța că îi va încurca pe oaspeți, numai că tot nouă ne-a dăunat”, a spus Cristi Pop.

Florin și Cojocnean, înfrângere la Chiajna

Împrumutați de Poli Timișoara până în vară la Sportul Studențesc, Sandu Florin și Sebastian Cojocnean s-au integrat repede în echipă, fiind „piese” de bază. „Studenții” au jucat la Chiajna, o echipă ce reprezintă o concurentă serioasă pentru echipa din Otopeni în privința promovării. Sportul Studențesc a început bine meciul, Cojocnean având și o ocazie de gol, însă cei care au punctat pe tabelă au fost tot jucătorii gazdă, Antal reușind deschiderea scorului. Golul putea fi evitat dacă Sandu Florin reușea să „strângă” mai repede în defensivă. Cojocnean a fost folosit atacant, în timp ce Florin a evoluat mijlocaș dreapta, ultimul fiind responsabil cu toate loviturile libere ale echipei. Echipa Sportului din acest sezon arată ca o umbră a „găștii nebune” ce se lupta la titlu în Liga I cu câțiva ani în urmă.

Radu titular, Voicu 15 minute pentru FC Bihor

FC Bihor a reușit prima victorie din acest retur în deplasare, la FCM Reșița, echipă ce nu mai nutrește mari speranțe de a rămâne în liga secundă. Bistrițeanul Răzvan Radu a jucat toate cele 90 de minute, având trei ocazii mari de gol, la una dintre ele nereușind să înscrie din 6 metri (portarul reșițean salvând lovitura de cap). Dacă Voicu Florea a intrat în ultimul sfert de oră cu un plus de forță pentru ofensiva bihorea-nă, Cătălin Bucur nu a putut evolua din cauza cumului de cartonașe galbene. Răzvan Radu ne-a declarat: „Începem să ne revenim în joc și sper să obținem cât mai multe puncte care să ne dea liniște. Important este că am trecut peste accidentarea din tur și sper să reușesc să înscriu. Astăzi am avut și puțin ghinion”.

 | 296 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On