Bistriteanul.ro bate la ”fundul gol” toate publicațiile locale la un loc! Cifre amețitoare pentru concurență!

Cotidianul bistriteanul.ro face istorie în presa din județul Bistrița-Năsăud. Conform trafic.ro, colegii noștri au adunat ieri 17.058 de vizitatori unici și 22.454 de vizite. Cifrele sunt astronomice pentru concurența lor care, împreună, a strâns doar un pic peste jumătate dintre cititorii publicației conduse de Claudia Andron.

rasunetul.ro, observatorbn.ro, mesagerul.ro, timponline.ro și bistritaonline.ro, site-uri contorizate similar pe trafic.ro și aflate pe același target cu bistriteanul.ro, au adunat împreună 10.749 de unici. Subiectul principal al recordului de ieri a fost cel al al unei șoferițe de tir, care la 22 de ani face turul Europei la volanul unui camion ce încărcat ajunge la 40 de tone. ”Frumoasă foc, la doar 22 de ani conduce cu grație un camion prin Europa”, a fost titlul care a atras cei mai mulți cititori, adunând aproape 20.000 de vizite.

De altfel, bistriteanul.ro conduce detașat în preferințele bistrițenilor cititori de presă încă din 2008, de la câteva luni după înființare. După o luptă la baionetă cu citynews.ro, ziar cu implicare locală mult mai mare în acel an, nimeni nu s-a mai apropiat vreodată de cifrele atinse de bistriteanul.ro. Cu un record de 18.593 de vizitatori unici pe zi, atins în 16 octombrie 2013 și cu un maxim lunar de 116.808, acest ziar pare imbatabil pe piața media locală, incluzând aici toate variantele de presă, fie scrisă, fie online, radio sau tv.

Ca atare, sportulbistritean.ro se mândrește să colaboreze cu bistriteanul.ro, fiind partener de nădejde al celui mai puternic ziar local. Cele mai bune dintre materialele noastre sunt preluate pe prima pagină a cotidianului care face legea în media județeană iar titlurile noastre sunt vizibile în widget-ul din partea stângă a paginii cu care se deschide bistriteanul.ro. De altfel, ne place să credem că și sportulbistritean.ro, cu cifre remarcabile pentru o nișă atât de îngustă cum e cea a sportului local, contribuie zi de zi la succesul greu de egalat al celei mai citite gazete bistrițene.

Adrian Linca

 


 | 1.171 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *