E bine și-așa rău! Pârtia e deschisă dar e grea!

Administratorii de pe Cocoș s-au ținut de cuvânt și au deschis pârtia fix la ora 14.00.

”E cea mai bună zăpadă de până acum”, spune viceprimarul Cristi Niculae, cel care a venit să verifice starea pârtiei. ”Nici vorbă!”, îl contrazic primii schiori care apucă să coboare. ”Nu e bună, dar ne bucurăm așa cum e. Bine că e deschisă”, spun oamenii.

În fapt, zăpada artificială produsă de tunuri e înghețată bocnă.  Dacă până acum era recomandabil să ai schiuri rele, acum e nevoie de canturi foarte bune. Partea de sus e greu de parcurs și pentru schiorii experimentați, iar începătorii n-au nicio șansă. Varianta ocolitoare e și mai rea, aproape impracticabilă.

Cu toate astea, dacă ai reușit să rămâi în picioare pe prima bucată, care e ca un perete de ciment, descoperi un pic din bucuria schiatului în jumătatea de jos.

Nici pe telescaun nu e confortabil. Vântul suflă cu putere și crește disconfortul termic. Erau minus 7 grade la ora 15.00 și în jur de 100 de schiori temerari.

Pârtia va fi deschisă până la ora 21.00 și prețurile sunt la fel ca până acum: 30 de lei abonamentul pentru adulți, 10 lei pentru copii.

Adrian Linca

 | 1.943 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *