Biletele s-au epuizat! Casa închisă cu două zile înainte de meciul Gloria – CSM București!

Interes mare pentru partida de handbal Gloria – CSM București, contând pentru etapa a 10-a din Liga Florilor

După ce la sfârșitul săptămânii trecute s-au epuizat în câteva ore biletele scoase la vânzare online, s-au terminat repede și cele de la casa de bilete.

Luni, casa a fost deschisă începând cu ora 17.00, dar oamenii s-au așezat la coadă începând cu ora 15.00. Biletele s-au epuizat în cu o oră înainte de închiderea casei de bilete de la Sala Poplivalentă, casă care nu se vamai redeschide astăzi și mâine.

Astfel, cei care nu au apucat să-și ia bilete, vor putea urmări partida la televizor, miercuri, pe TVR HD, începând cu ora 17.30.

 | 1.580 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

 1. Eu am zis acum un an cā pretul biletelor ar trebui să fie diferit, de la un meci la altul. Depinde cu cine joci, și cât de interesat este publicul de partida respectivă.
  La meciurile normale – 10 lei
  La meciurile contra CSM Bucureșzi – 20 lei.
  La meciurile fără miză, saucu adversari slabi – 5 lei etc.
  Mi se pare o prostie să vinzi biletele la partida contra CSM București cu doar 10 lei !!!
  Dacă dacem o paralelă cu fotbalul, nu vinzi biletele la meciulcontra FCSB, la același preț cu cele de la meciul contra echiei Voluntari!

  Post a Reply
  • DA! Numai ca la aceste meciuri vin spectatori , odata pe an in rest NU calca pe la salaiar spectatori fideli etapa de etapa ar ramane pe dinafara . Pt 10 lei in plus odata pe an ??????

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *