Bernadette Szocs, triplă campioană națională la junioare 1! Bistrița, 4 titluri din 5 posibile!

 

 Ultima zi a  Campionatul Național individual juniori I, la tenis de masă, a programat semifinalele și finalele în probele de simplu feminin și masculin. În prima semifinală a probei de simplu feminin s-au întâlnit bistrițencele Bernadette Szocs și Andreea Clapa, partidă fiind câștigată de Bernadette, astfel că Andreea a obținut medalia de bronz. În finală Berni a întâlnit-o pe Bernadett Balint de la CSM Arad, pe care a învins-o cu scorul 4-3, după ce a reușit să revină de la scorul de 0-3 la seturi și 7-9 în setul patru, reușind să-și adjudece al treilea titlu de campioană națională de juniori. Arina Sîngeorzan a fost eliminată în șaisprezecimile competiției feminine.

În prima semifinală masculină, Daniel Dan l-a întâlnit pe cadetul Alexandru Manole de la Pristavu Câmpulung, a condus cu 1-0 la seturi după care a pierdut următoarele patru seturi, obținând în final medalia de bronz. Tot în competiția masculină Adrian Costea a pierdut în optimi la medaliatul cu bronz Cristian Pletea, Alexandru Mircea și Andrei Flămând au pierdut în șaisprezecimi, iar Bogdan Mare a prins doar tabloul primilor 32 jucători. Bilanțul delegației bistrițene la Campionatul Național, juniori I, individual este patru titluri de campioni naționali obținute de către Bernadette Szocs, CSM Bistrița, la simplu feminin, dublu feminin și dublu mixt unde a făcut  pereche cu Daniel Dan, CSM Bistrița, Daniel obținând al doilea titlu de campion național la dublu masculin și patru medalii de bronz obținute de către Andreea Clapa, LPS Bistrița,  la simplu feminin și dublu feminin, Daniel Dan la simplu masculin și Alexandru Mircea, CSM bistrița, la dublu mixt.

Emilian Bulbuc, antrenor:”Din cele cinci titluri de campioni naționali noi am obținut patru, păcat ca Daniel nu s-a concentrat suficient pentru a putea aduce acasă toate titlurile de campioni puse în joc. Sub așteptările noastre a evoluat Adrian Costea, dar el a concurat răcit, nefiind la capacitățile lui în acest concurs. Comportare foarte bună pentru Andreea Clapa care este cadetă și vine după o pauză datorată unei accidentări, ea având ghinionul de a o întâlni atât în semifinala de la simplu cât și în cea de la dublu pe Berni. Bune și evoluțiile lui Alexandru Mircea la dublu mixt și a cadetului Andrei Flămînd”.

 | 370 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *