Berbecar și Bățagă ”žau dat raportul” în fața șefei de la CSM după calificarea la JO

Marius Berbecar și Cristian Bățagă au 4 zile libere după Campionatul Mondial de gimnastică, întrecere care le-a adus calificarea cu echipa României la Olimpiada de la Londra. Una dintre aceste 4 zile și-au petrecut-o acasă, la Bistrița. Dimineață, au fost la Clubul Sportiv Municipal și s-au întâlnit cu directoarea Maria Sănmărtean. 

 
Cu fonduri puține, tehnicienii și sportivii dovedesc că se poate face performanță. Locul 8 la mondiale și calificarea la Olimpiadă sunt un real succes pentru CSM Bistrița. Vor avea linște, nu mai necesită alte calificări în iarnă. Trebuie, însă,  să ne zbatem să aibă și liniște financiară”, a spus șefa CSM.
 
Marius Berbecar a comentat și incidentul de la sărituri, când a ratat aterizarea și a primit nota 0. „ Se poate întâmpla oricui, de data asta mi s-a întâmplat mie. E dureros, cel puțin atunci pe moment”. A spus, gimnastul bistrițean.
 
Ratarea lui Berbecar a fost influențată și de accidentul pe care coechipierul lui, Bățagă, l-a suferit înaintea acestei sărituri. „M-am tăiat într-o șină de la carul de televiziune. M-am umplut de sânge pe picior. Mariu m-a văzut și n-a mai fost în apele lui”, a explicat Bățagă.
 
Antrenorul Augustin Pop a recunoscut în cadrul acestei întâlniri de la CSM că nota lui Berbecar a influențat parcursul echipei în finala mondială. „Am plecat cu un handicat de 15 puncte și nu l-am mai putut recupera. Am terminat pe 8, dar să nu uităm că echipe puternice au venit după noi. De pildă, Anglia, care e și gazda Jocurilor Olimpice, sau Franța, se bat pentru ultimele 4 locuri spre Londra”, a spus Pop. 
 
sportulbistritean.ro
 | 647 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *