Becleanul, tare la street-dance

-Cupa Liceelor la street-dance, competiția organizată de In Action, a fost o reușită

Aflată la a doua ediție, Cupa Liceelor la street-dance a avut anul acesta un succes care i-a lăsat cu gura căscată până și pe organizatori. Cu Sala Polivalentă arhiplină, cele opt licee participante au oferit un show de zile mari, impresionând publicul, dar și juriul. La final, după cele trei probe, cea mai bună trupă a fost desemnată „Adult hood”, reprezentând Grupul
Școlar Agricol din Beclean. Pe locul al doilea s-au clasat cei de la Colegiul Infoel din Bistrița iar pe locul trei s-a clasat Grupul Școlar Sanitar din Bistrița. Toate cele trei trupe de dans vor participa la faza naționala a Cupei Liceelor la street-dance, unde se vor confrunta cu alte 30 de licee din toată țara. Câștigătorii concursului au pri-mit și un weekend la Poiana Zânelor.

Demonstrații de dans și aikido

Pentru ca spectacolul să fie complet, probele concursului au fost presărate cu demonstrații de aikido, dar și de dansurile trupelor „Street in action”, „Lady’s in action”, „In action -breakdance”, „Meteor”, „BN Ritm” și „Lotus”. De asemenea, invitați speciali ai concursului au fost trupele de hip-hop „Noi ăștia” din Beclean și „Boierii Nordului” din Bistrița.
Premii pentru public

Pe lângă spectacolul de muzi-că și dans, cei prezenți în sală au avut parte și de premii surpriză, oferite de Direcția pentru Sport, constând în tricouri cu Cupa liceelor la stret-dance și alte premii speciale. Concursul a fost organizat de IN ACTION Bistrița și One Beat București, împreună cu Direcția Județeană pentru Sport. „Evenimentul a fost un mare succes. Am rămas foarte impresionați de faptul că am reușit să adunăm enorm de multă lume, sala polivalentă fiind arhiplină. A fost o atmosferă incendiară, timp de 3 ore spectatorii au avut parte de ceva ce bănuiesc ca nu au mai văzut până acum în Bistrița. Au fost multe trupe care au participat dând tot ce au avut mai bun. Am rămas impresionați și de evoluția liceelor, față de anul trecut
s-a observat ca acestea au progresat mult”, a declarat Dora Incert, vice-președintele In Action Bistrița.

Invitați din toată țara

La Cupa Liceelor a participat și Ana Maria Lungu, directorul One Beat București și inițiatoarea Cupei Liceelor. Juriul a fost format din Costin – Constanța, Alex – Bacău, Oana – Craiova, Mapy ”“ București și Dora Incert – In Action Bistrița. „Am reușit să-i impresionăm și pe cei de la București cu desfășurarea evenimentului, spunând că până acum au văzut cel mai reușit astfel de eveniment, organizat în acest an în țară” a declarat Dora Incert.

 | 231 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On