Baterie, foc! Primăria dă primele salve de tun în această noapte!

Pârtia din Wonderland este aproape pregătită pentru un nou sezon.Un sezon care ar putea fi mai bun decât celelalte, în care s-a schiat mult prea puțin.

Lucrările de peste an sunt aproape finalizate. Cea mai mare realizare este instalarea unui teleschi pe prima porțiune a pârtiei, până la lac, un ajutor foarte mare pentru începători. Prețurile pentru teleschi vor fi de 30 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru copii, între orele 9 – 16.30. În nocturnă, abonamentul este unic, și se va plăti încă 20 de lei.

Alimentarea cu apă nu va mai fi o problemă începând din această iarnă, fiindcă s-a mărit capacitatea de aducțiune din râu. De asemenea, a mai fost instalat un tun pentru zăpadă, de capacitate triplă decât celelalte, montat la jumătatea porțiunii abrupte.

Și, cum iarna a fost punctuală în acest an, administratorii pârtiei se gândesc deja să înceapă lucrările de preparare a zăpezii.

Începând cu noaptea de marți spre mercuri, vor fi puse în funcțiune instalațiile de producere a zăpezii artificiale. Deocamdată se vor face stocuri de zăpadă și, în funcție de vreme, vor fi împinse cu ratrackul pe toată suprafața pârtiei.

 | 767 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *