Bârfe: Florin Sângeorzan pe făraș? FC Bistrița caută alt președinte!

La nici o jumătate de an după ce a preluat clubul de la Sergiu Mândrean (în acte)  și Dan Jiga (în fapt), președintele Florin Sângeorzan pare să nu mai fie agreat de comitetul director al grupării FC Bistrița.

Motivul principal e legat de tergiversarea finanțării obținute anul trecut de la Primărie și care nu a fost absorbită în totalitate. Doar 75 la sută din miliardul primit a intrat în conturile clubului, după ce formalitățile au întârziat destul de mult. Pentru 2016, FC Bistrița încercă să obțină o altă finanțare dar și să instaleze un alt președinte, măcar de imagine.

Sergiu Costin sau Călin Albuț sunt numele intens vehiculate, căutându-se foști jucători emblematici pentru fotbalul bistrițean. Până la începerea campionatului va fi organizată o Adunare Generală, în care Sângeorzan va trebui să prezinte un bilanț al activității lui de până acum. Oamenii din jurul acestei echipe spun că e nevoie de un nou suflu, o atmosferă mai profesionistă, pe care Sângeorzan nu prea reușește să o impună.

Se caută și noi achiziții, jucător tineri și de perspectivă, care să-i înlocuiască pe unii considerați depășiți, nepotriviți cu imaginea și viitorul acestei grupări. Până una alta, antrenori vor rămâne Titi Voica și Dinu Vlad, dar se caută și alte variante pentru întărirea băncii tehnice. 

 | 1.033 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

2 Comments

  1. Herr Florian Sangeorzan hat eine ehrliche Tochter von 22 Jahren um die er sich seit Geburt nicht kümmert. Und keinen Cent zählt. Was habt ihr für einen Vorstand!

    Post a Reply
  2. Florian Sangeorzan hat eine ehrliche Tochter von 22 Jahren um die er sich seit Geburt nicht kümmert und keinen Cent zählt. Was habt ihr für einen Vorstand!

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *