Balcaniada bistrițenilor: 12 medalii

12 medalii au obținut sportivii bistrițeni la Campionatele Balcanice de Tenis de Masă pentru cadeți și juniori, competiție ce s-a desfășurat în Serbia. Bistrițenii au obținut aproape jumătate din cele 24 de medalii ale delegației României și cu trei mai multe decât cele de anul trecut. Bernadette Szocs, Dan Daniel, Larisa Mogyorosi, Mihai Șargu și Hunor Szocs sunt eroii de la CSM Bistrița care s-au întors acasă cu 6 medalii de aur, 5 de bronz și una de argint.

Bistrițenii au obținut șase medalii de aur, după cum urmează: Dan Daniel la simplu cadeți, Bernadette Szocs la simplu cadete, Dan Daniel / Kanabe Szilard la dublu cadeți, Szocs Bernadette/Ciobanu Irina la dublu cadete și la echipe ”“ cadete Bernadette Szocs cu Mogyorosi Larisa. A șasea medalie de aur a fost obținută de Dan Daniel, la echipe, cu Kanabe Szilard. Echipa de juniori I, formată din Mihai Șargu, Hunor Szocs și Răzvan Gălățean a obținut medaliile de argint. Medaliile de bronz au fost obținute, la dublu juniori, de Munteanu Lucian/Gălățan Răzvan și Szocs Hunor/ Mihai Șargu, de Dan Daniel/ Szocs Bernadette la dublu mixt cadeți, de Mogyorosi Larisa – dublu mixt cadeți (cu Cristian Bărbulescu) și de Mihai Șargu/ Sebe Anamaria la dublu mixt juniori. „Rezultatele sunt foarte bune. A fost ultima verificare înainte de Campionatul European de juniori I și II, care se va desfășura în perioada 10-19 iulie, la Praga. Obiectivul Federației pentru această competiție este de 5 medalii, iar obiectivul CSM-ului este obținerea a patru medalii. Participanții de la Balcaniadă vor participa și la Europene” a declarat Gheorghe Bozga.

Clapa și Rus, la „Paleta de Argint”

Patru sportivi bistrițeni de la secția de tenis de masă vor participa la „Paleta de Argint”, concurs ce se va desfășura la Slatina. Astfel, la categoria sportivilor născuți în 1998, vor participa de la CSM Bistrița Andreea Clapa și Andrei Flămând, în timp ce la categoria copiilor născuți în 1997 vor participa Teodora Rus și Arina Sângeorzan. Câștigătorii acestui concurs vor participa la Mini Euro Champ.

 | 194 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On