BAJA 400: Show pe roți în Bistrița, la sfârșitul săptămânii viitoare

Asociația Club SO MOTO Racing organizează săptămâna viitoare o competiție de Rally Raid, BAJA 400. Concursul va avea loc în perioada 28-30 iulie și sunt așteptate echipaje din străinătate și din țară.

 

Organizatorul a declarat pentru sportulbistritean.ro că înscrierile în competiție se fac până vineri, 27 iulie, moment în care se va cunoaște numărul exact de echipaje participante. Până acum, și-au anunțat prezența echipaje din România, Bulgaria, Israel și Italia. Tot vineri vor avea loc și verificările tehnice.

 

Vor fi organizate patru probe speciale, iar pasionații de acest sport sunt invitați să privească show-ul pe anumite porțiuni din traseu. Pentru o mai bună organizare, cel mai bine ar fi ca aceștia să ajungă sâmbătă dimineața la ora 7.30 la baza de agrement Lac, de unde vor fi îndrumați de un șofer către locurile de unde pot vedea sportivii.

 

Aceștia vor putea fi văzuți pe drumul care duce din Ghinda către Cușma (aproximativ 4 km linie dreaptă), dar și între Simionești și trecerea către Bârla, unde este un drum comunal de aproximativ 6 km.

 

Traseul total are 360 km: Budacu de Jos – Măgurlee – Șieu – Șieuț, Lunca, Budacu de Sus – Pietriș – Satu Nou – Ghinda

 

Sursă foto: baja400.ro

 

Ana Ștefănel

 | 2.226 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *