Băbuțan comentează remiza jenantă cu U Cluj și dezminte zvonurile despre Anton!

Directorul sportiv al Universității Cluj, bistrițeanul Aurelian Băbuțan", a declarat pentru sportulbistritean.ro că echipa lui a pierdut două puncte în meciul de ieri, chiar dacă a jucat cu doi oameni mai puțin pe teren.

 
"Eliminările au fost corecte. Cred că cei care au primit roșu au vrut să nu joace în ultima etapă din acest an. Altfel nu se poate explica de ce au procedat așa, la 0-0, fără presiune, pe început de meci", spune Băbuțan. Acesta crede însă că U Cluj a avut un gol valabil care a fost anulat și alte câteva ocazii, mult mai mari decât ale Gloriei.
 
Oficialul clujenilor a comentat și pe seama zvonurilor legate de Paul Anton, mijlocașul pe care Gloria îl deține în coproprietate cu Inter Viișoara, grupare înființată și susținută de Băbuțan. Anton a jucat foarte slab în partida de ieri și a ratat o ocazie mare pe final, când a tras mult peste poartă, din poziție centrală, singur la 7-8 metri de poartă. În urma prestației de ieri, au apărut voci care au susținut că Anton l-a ajuta pe mentorul său Aurelian Băbuțan să scoată un punct de la Bistrița. 
 
"Vasile Gheorghe, fotbalistul nostru, a ratat și el o ocazie și mai mare decât a lui Anton. Ce să cred, că a vorbit domnul Pădureanu să rateze? oamenii adevărați de fotbal nu pot face astfel de interpretări. Eu mi-am dorit ca Anton să joace cel mai bine în acest sezon, chiar și împotriva mea. Nu s-a întâmplat așa din multe cauze, nu că i-aș fi spus eu să joace slab. N-am vorbit cu el de miercuri. ", spune Băbuțan.
 
Fostul impresar a comentat și declarația lui Manea, care a spus că Anton și Peteleu și-au înaintat memorii pentru a deveni liberi de contrat. "Dacă s-a întâmplat așa, înseamnă că am muncit degeaba atâția ani, că Inter Viișoara a pierdut orice speranță de a câștiga ceva de pe seama lor. Interesul meu era să joace foarte bine, să se transfere pe bani mulți la o altă echipă, nu să devină jucători liberi", declară Băbuțan.
 
Aurelian Băbuțan spune că se simte excelent la Cluj, deși echipa e într-o situație disperată. "Avem niște suporteri cum n-am văzut nicăieri. Te fac să te simți excelent, oricât de greu ar fi", mărturisește bistrițeanul. 
 
Adrian Linca/ sportulbistritean.ro
 | 259 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *