N-am avut noroc! Gloria, adversar dificil în sferturile Cupei României!

Gloria și-a aflat astăzi adversarul din sferturile de finală ale Cupei României la handbal feminin. Acesta este unul dificil, greu de bătut, cu atât mai mult cu cât sorții au decis ca meciul să se joace în deplasare.

CS Gloria Bistrița-Năsăud va juca cu HC Zalău. Se va juca o singură partidă, pe terenul echipei din Zalău, aceasta fiind prima extrasă din urnă.

Partida dintre Zalău și Bistrița va fi transmisă live la TVR, în 31 martie, de la ora 17.30.

HC Zalău se află la 4 puncte în spatele Gloriei în clasamentul primei ligi. În tur, echipa lui Gheorghe Tadici (foto) a câștigat la două goluri, meciul din retur urmând să se joace în 14 aprilie, la Bistrița.

Celelalte partide sunt:

SCM Rm. Vâlcea – CSM Galați

CSM București – Slobozia

CS Măgura Cisnădie – U Cluj

 

 | 3.025 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

3 Comments

  1. Le da Tadici cu terenul si returul de la Bistrita si rupe 2-3 jucatoare ….

    Post a Reply
  2. Bani cu ghiotura, cheltuiti aiurea pe salarii INDECENTE, mese necontrolate, arbitri , toti din banul public ..Cu cele patru milioane de euro cheltuiti din bugetul local si judetean se construiau 30 terenuri multifunctionale la 30 de scoli pt copii Bistritei. Este necesara urgent de o dezbatere publica pe acest suboect, de cheltuire a banului public in conturile acestui grup de mercenare ….

    Post a Reply
  3. Nici cu arbitrajul vizibil de partea noastra NU am reusit. Mercenare autentice !!! RUSINE!!! MOLDOVAN- CJ SI ACOLITULUI TAU PASCA H O NULITATEEEEEEEE !!!!

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *