Fotbal: Autoritățile promit susținere! Vezi ce spun Radu Moldovan și Cristian Niculae după ultimul meci al Gloriei în acest sezon!

Radu Moldovan și Cristian Niculae, adică președintele Consiliului Județean și viceprimarul Bistriței au fost în mai multe rânduri spectatori la meciurile Gloriei din acest sezon.

Ieri, la ultimul joc din campionat, 5-3 cu CS Iernut, au venit împreună, au stat la masa presei și au arătat din nou că le place fotbalul, că înțeleg bine fenomenul, că sunt suporteri ai echipei bistrițene.

La final, au venit și la banchetul de la Coroana, acolo unde fotbaliștii și conducătorii Gloriei au marcat finalul primului campionat de la reapariția echipei bistrițene.

Amândoi au ținut să-și reafirme sprijinul pentru fotbalul bistrițean. Radu Moldovan, mai concret, printr-un proiect ce va fi aprobat săptămâna viitoare, în urma căruia Gloria va primi 200.000 de lei de la Consiliul Județean.

”Deocamdată, atâta putem în acest moment, dar vă asigur că vom face un stadion frumos în Wonderland și vom avea din nou o echipă măcar de Liga a doua. Deja au fost semnate toate aprobările pentru noul complex sportiv din Unirea. Cât de repede vom începe lucrările la noua sală, iar apoi ne vom apuca și de stadion. Avem în plan să facem acolo 3 terenuri de dimensiune normală, unul dintre ele cu suprafață hibridă.

Stadionul nou va avea 12.000 de locuri iar aici, în Parcul Municipal, va rămâne, mai mult ca sigur, terenul actual, care are drenaj excelent, nocturnă și tot ce trebuie. Voi susține această echipă să ajungă din nou măcar în divizia B, acolo unde îi stă bine. Poate nu vom putea face lucrurile astea în sezonul următor, dar din campionatul 2020-2021 sigur ne vom bate la promovare”, a spus Radu Moldovan în fața jucătorilor și invitaților la banchet.

Și viceprimarul Cristian Niculae, candidatul PSD la următorul mandat de primar, și-a arătat din nou intenția de a sprijini echipa, chiar dacă instituția pe care o reprezintă n-a fost alături de fotbal în ultimii ani. ”În calitate de primar, voi sprijini fotbalul bistrițean”, a promis și el, provocat fiind de președintele Moldovan.

 | 1.068 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. O sa o luati in ..mana, ca si la alegerile de duminica. Amandoi. La handbal ai 1200000 de euro, adica 50 miliarde Moldovan ? Cu fotbalisti nu poti merge sa te desfeti , nu-i asa ? Ti-ai batut joc de bani publici cu handbalul , dar electoratul te-a rasplatit pe masura ignorandu-te. Poate DNA ul te cauta si ajungi langa prietenul tau Dracnea…Ai merita!

    Post a Reply
  2. Radu moldovan si Niculae = ciuma rosie a judetului BN

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *