Aurelian Băbuțan e gata să preia Gloria! Numai că trebuie să i-o și dea cineva!

Aurelian Băbuțan, fost președinte la Târgu Mureș, Brașov, Chiajna și Năvodari, e dispus să lucreze la Gloria. ”Da, îmi doresc să vin la Gloria. E un moment greu, nu aș veni la bine. Însă cred că echipa bistrițeană poate reveni măcar în Liga a doua, dacă nu anul acesta, cu siguranță la anul viitor.”, a declarat Băbuțan pentru sportulbistritean.ro

Discipol serios al lui Jean Pădureanu și Ioan Horoba, Băbuțan ar lucra la Gloria chiar și fără bani. ”Un an de zile aș lucra fără salariu. Dar în condițiile impuse de mine. Cu putere de decizie și fără greviști. Nu-mi plac greviștii. Doar ei au de pierdut. Jucătorii trebuie să înțeleagă că doar ei pot scoate echipa din această situați și că nu au nicio scuză pentru rezultatele slabe. Plătiți sau neplătiți, dacă au valoare, atunci când intră pe teren trebuie să joace”, crede cel care a ocupat câteva săptămâni chiar funcția de director sportiv al Stelei.

Însă, pentru ca Aurelian Băbuțan să devină conducătorul Gloriei, e nevoie de decizia Comitetului Director al clubului. Cristian Stanciu, președintele actual, a declarat în mai multe rânduri că ar lucra alături de Băbuțan și că e dispus să colaboreze cu oricine vrea binele Gloriei. ”Am vorbit cu Stanciu, dar n-am ajuns la nicio concluzie. El așa vorbește cu toată lumea, dar când să treacă la fapte e mai greu”, spune Băbuțan.

sportulbistritean.ro 

 | 285 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *