Au scăpat punctele din … „mână”

Echipa din Leșu a fost foarte aproape de un rezultat nesperat la Bistrița, însă cu două minute înainte de final, Leonte a uitat că este la fotbal și a ”confiscat” mingea cu mâna, în propriul careu.

LPS Bistrița, echipă antrenată de Sergiu Gabor, a început meciul cu Heniu Leșu din postura de lider al seriei a II-a (Liga a 5-a). Oaspeții, o echipă care ține cu dinții de ”lanterna roșie”, nu aveau cum să emită prea multe pretenții, însă puteau să se apere și să spere la un rezultat de egalitate. Astfel că Heniu Leșu s-a grupat în careu, forțând golul doar pe cantraatac, lăsându-i pe ”juveții” lui Gabor să construiască pe un teren mai bun pentru păscut decât pentru fotbal (colegiul ”Liviu Rebreanu”). Lorințiu și Colceriu s-au jucat cu nervii lui Gabor, ratând ocazii foarte mari, atât în prima, cât și în a doua repriză. De fapt, în partea a doua, LPS Bistrița a ratat din toate pozițiile, astfel că antrenorul Gabor începuse să se resemneze cu rezultatul de egalitate: „Ce să faci? Dacă nu o băgăm în poartă când avem ocazia, așa se întâmplă…” Totuși, a venit și faza meciului, una care la Liga I ar fi fost cu siguranță supectată de blat. Leonte a confundat terenul de fotbal cu curtea școlii și, pe un fond de oboseală, a luat mingea în mână în propriul careu, de parcă ar fi vrut să plece cu ea acasă. Arbitrul Tămaș a pus mingea pe punctul cu var, iar Colceriu a adus victoria și cele 3 puncte, nesperate pentru LPS Bistrița.


Nu am mai avut demult așa un meci, în care să ratăm atât. Până la urmă, sunt mulțumit de rezultat, pentru că pe final puteam chiar și pierde, la contraatacul lor. Am avut și noroc, dar norocul ține cu cei mai buni!

Sergiu Gabor

(caseta meciului, în ziarul ”Sportul bistrițean” din 15 APR 08)

 | 103 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On