Au jucat în Cupa României cu gândul la Cristi Coroian!

Fotbaliștii de la Sănătatea Cluj nu au rămas indiferenți la problemele pe care le traversează fostul mare atacant din Liga 1, Cristian Coroian. La meciul din Cupa României (faza a treia) dintre Sănătatea și Metalurgistul Cugir (echipa antrenată de Coroian – n.r.), jucătorii ambelor echipe au ținut să îi transmită un mesaj lui "Coro", care a suerit un infarct cerebral și în stare gravă în continuare, scrie site-ul stiridesport.ro

Conform ultimelor informații, Cristian Coroian (42 de ani) a fost scos miercuri din secția de terapie intensivă, unde a fost monitorizat în ultimele săptămâni. 

La acțiunea inițiată de echipa clujeană a participat și Cristi Dulca, antrenorul echipei României Under 21 și fost coleg de generație al lui Coroian.

Csaba Kiss și Ovidiu Sărmășan, doi dintre colegii de generație ai lui "Coro", care joacă pentru Sănătatea Cluj, i-au transmis și un mesaj după meci. "Ne bucurăm că nu mai este la terapie intensivă și îi dorim însănătoșire grabnică. Am vrut să-i facem această surpriză cu tricourile, pentru că am fost afectați. Îi doresc să facă aceleași performanțe ca antrenor, la fel cum a făcut-o ca și jucător", a spus Kiss.

"Sper să se facă bine cât mai repede și să revină în iarbă, acolo unde îi este locul", a completat Sărmășan și el fost jucător al Gloriei. 

 | 425 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *