Atletism: Bistrițenii Geta Mănăstire și Traian Emanuel Musteață, pe podium la Cluj!

Un concurs național de ștafete și probe neclasice, întrecere din calendarul Federației Române de Atletism, a fost un bun prilej pentru bistrițeni de a mai scoate capul în atletismul național.
 
Pe Cluj Arena, Geta Iulia Mănăstire a trecut prima linia de sosire în probele de 80 și 300 de metri iar Emanuel Mustață a fost al treilea la 600 de metri, ambii la seniori,deși sunt încă juniori. Amândoi sunt legitimați la LPS Bistrița, Mănăstire fiind antrenată de Ioan Zanca și Silvia Mureșan, iar Musteață de Alina Cucerzan.
 
De asemenea, pe podium a urcat și ștafeta de 4/6/8/1000 m, formată din Traian Musteață, Robert Pâslaru, Daniel Floare  și Bogdan Florean, antrenați de Alina Cucerzan, care au trecut linia de sosire pe locul 2.
 
Au mai obținut rezultate notabile,  Daniel Gheorghe Rus, Daniel Andrei, Anne Marie Petruț,  Andrea Grozav, Sigrid Cătinean, Andreea Sulici, Iasmine Turc și Filip Fetti, toți antrenați de Zanca și Mureșan dar și Iustinian Tătar, Constantin Pahone, Alex Chirlejan, Felician Szekely, Ionuț Zegrean, Andreea Rus, Paula Cherhaț, Loredana Pop,  Lidia Suto, antrenați de Alina Cucerzan, Daniela Nechifor și Edit Magyarosi, mulți dintre ei cu recorduri personale.
 
Concursul s-a aflat la ediția a 4-a și a fost organizat de LPS Cluj-Napoca, IȘJ Cluj, CJ Cluj, Consiliul Local Cluj-Napoca, DJTS Cluj, în coordonarea Asociației Județene de Atletism Cluj.
 | 696 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *