Atât s-a putut! Gloria pierde în Danemarca la două goluri și pune punct aventurii europene!

Gloria ne-a ținut cu sufletul la gură mai bine de o repriză din returul cu Herning Ikast, disputat în această seară în Danemarca, fără televiziune și spectatori. Meciul a început de la 26-29 la Bistrița și aveam nevoie de o victorie la 4 goluri sau la 3, dar cu mai mult de 29 de goluri marcate, ca să ne calificăm în semifinalele Cupei EHF.

Bistrițencele au dominat prima repriză și au încheiat-o în avantaj,  15-12. Dar, după pauză, exact ca în meciul de la Bistrița și în multe altele din ultima vreme, Gloria a cedat fază cu fază și a pierdut controlul partidei. S-a terminat 28-26 pentru daneze, care vor juca în semifinale împotriva croatelor de la Podravka Vegeta.

La prima participare în EHF, Gloria a jucat bine, de la egal la egal cu toate adversarele pe care le-a întâlnit. Dar nu are încă nici experiență și nici lot pentru mai mult.

Să sperăm că vom juca și la anul în această competiție, de care doar ce am prins gust. Și să le mulțumim acestor fete care și-au dat sufletul din ele în ultimele 3 luni, jucând meciuri din 3 în 3 zile, într-un ritm infernal.

 

 | 646 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *