Astăzi, nevoiți să alegem! Fotbal sau Handbal? Echipele Gloriei joacă în același timp și pe stadion și în Sala Polivalentă! Astăzi și mâine sunt două zile de Cupa României la fotbal și la handbal.

Gloria joacă de la ora 17.30 la fotbal, pe stadion, cu Unirea Dej și de la ora 18.00, cu CSM București, la handbal, în Sala Polivalentă.

Dacă alegeți fotbalul, trebuie să știți că intrarea este liberă pe stadion, dar aveți nevoie de mască și de dovezi sanitare anticovid. Gloria joacă în turul 3, după ce a trecut de Șomcuta Mare, iar Unirea Dej de Sportul Beclean. Oaspeții vin după prima lor victorie în Liga a doua, 3-0 cu Șelimbăr, într-un meci jucat sâmbătă.

Campionatul Ligii a treia începe sâmbătă, Gloria urmând să joace la Reghin. Partida cu Unirea Dej n-a putut fi decalată, deoarece oaspeții au meci vineri în campionat.

Dacă alegeți handbalul, trebuie să știți că la Bistrița se joacă astăzi și mâine optimile și sferturile Cupei României, ediția 2019-2020, competiție care nu s-a putut desfășura anul trecut din cauza pandemiei.

Bistrița este gazda tuturor meciurilor, în Sala Polivalentă și la LPS. Gloria a picat cu CSM București în optimi, echipa care câștigă partida urmând să joace mâine în sferturi, cu învingătoarea dintre Brăila și Cisnădie.

Partida cu CSM București se joacă de la ora 18.00 în Sala Polivalentă, cu spectatori și este transmisă pe TVR 1. Vă puteți lua bilete de pe net, la bilete.ro, sau de la casa de bilete. Costă 15  lei intrarea, la fel ca la fiecare meci care se joacă la Bistrița, dar vă puteți lua abonament la toate partidele, cu 50 de lei. E nevoie și la handbal de dovada vaccinului sau testului, copiii fiind exceptați.

Iată programul complet al partidelor:

𝐓𝐔𝐑𝐔𝐋 𝟏

marți, 24 august

10:10 (Sala Polivalentă): CS Minaur Baia Mare – CSM Slatina

12:50 (Sala LPS): CS Dacia Mioveni 2012 – SCM Gloria Buzău

12:50 (Sala Polivalentă): CS Măgura Cisnădie – HC Dunărea Brăila

15:30 (Sala Polivalentă): SCM Râmnicu Vâlcea – SCM Craiova (TVR 2)

15:30 (Sala LPS): HC Zalău – CSU Cluj-Napoca

𝟏𝟖:𝟎𝟎 (𝐒𝐚𝐥𝐚 𝐏𝐨𝐥𝐢𝐯𝐚𝐥𝐞𝐧𝐭𝐚̆): 𝐂𝐒𝐌 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢 –

𝐂𝐒 𝐆𝐥𝐨𝐫𝐢𝐚 𝟐𝟎𝟏𝟖 𝐁𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐭̦𝐚-𝐍ă𝐬ă𝐮𝐝 (𝐓𝐕𝐑 𝟏)

18:10 (Sala LPS): CSM Deva – Stiința București

𝐓𝐔𝐑𝐔𝐋 𝟐

miercuri, 25 august

Deva/Știința București – Zalău/Cluj

Mioveni/Buzău – Vâlcea/Craiova

𝐂𝐒𝐌 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢/𝐂𝐒 𝐆𝐥𝐨𝐫𝐢𝐚 𝟐𝟎𝟏𝟖 – 𝐂𝐢𝐬𝐧ă𝐝𝐢𝐞/𝐁𝐫ă𝐢𝐥𝐚

Rapid – Baia Mare/Slatina

Final Four-ul competiției va avea loc pe 28 și 29 august, la Brăila.

 | 967 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *