Asalt pe Final Four! CSM Bistrița încearcă să ajungă în semifinalele Cupei României!

Echipa bistrițeană de handbal joacă astăzi în sferturile de finală ale Cupei României Fan Courier. După ce a trecut de Universitatea Cluj în optimi, formația lui Horațiu Pașca și Radu Moldovan are meci astăzi, la Brăila, de la ora 18.00.

Bistrițencele traversează o perioadă foarte bună și încearcă să se califice în Final Four, acolo unde au ajuns și anul trecut. De cealalată parte, brăilencele nu au un sezon prea reușit și încearcă să-l salveze printr-o calificare în cupele europene pe filiera cupei.

”O să ne jucăm șansa noastră și încercăm să reedităm performanța bună de anul trecut. Însă pentru gazde, meciul pare să aibă o încărcătură mai mare, pentru că ele au ca obiectiv calificarea în cupele europene. Va fi un meci greu, dar noi avem un parcurs foarte bun și am încredere că îl vom continua”, spune Horațiu Pașca.

Echipa bistrițeană a plecat de ieri la Brăila iar după meci se va îndrepta direct spre București, unde vineri va juca în etapa a 20-a din Liga Florilor, pe terenul CSM-ului condus de Gabi Szabo.

Partida de la Brăila va fi transmisă pe Digi și pe Dolce. Va fi arbitrată de D. Florescu (Argeș) și D. Stoia (București)

Cupa României, sferturi

Dunărea Brăila  – CSM Bistrița marți, ora 18.00

CSM București – HC Zalău, miercuri, ora 16.30

CSM Roman – Danubius Galați, miercuri, ora 17.00

Corona Brașov – HCM Rm. Vâlcea, joi, ora 18.00

 

 | 971 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *