Familia Sănmartean, premiată la Gala Transilvania Broker 2017 !

ora 19 OCT 17, 09:51:32
categorie Sporturi
numar afisari 2833 afisari
Sportul Bistritean - 101917095310

Brokerul de asigurare Transilvania Broker de Asigurare S.A. și-a celebrat cei 11 ani de activitate și experiență printr-un eveniment organizat în perioada 13-15 Octombrie 2017 la Hotel Mara din Sinaia.

         Invitații speciali ai Galei, intitulată “Premiem Performanța !”, au fost Maria și Lucian Sănmărtean, alături de fiica lor Natalia. Cei doi soți au fost premiați de către companie prin oferirea unui “voucher” care acoperă toată gama de asigurări de care familia Sănmărtean are nevoie. De asemenea, fosta mare atletă, laureată a multor concursuri internationale, a primit în dar o fotografie făcută în urmă cu aproape 20 de ani, alături de primul ei antrenor, după un concurs în care Maria a obținut primul podium din carieră.

Cu modestia care îl caracterizează, Lucian nu a refuzat nici o invitatie la a se poza și a sta de vorbă cu numeroșii invitați, astfel încât, toată lumea a rămas cu amintiri deosebit de placute în urma acestui eveniment.

În cei 11 ani de activitate, Transilvania Broker de Asigurare S.A. a ajuns să fie unul dintre primii 3 brokeri de asiguraredin România precum și multiplu câștigător al premiilor de performanță. Acest lucru a fost posibil datorită unei rețele de peste 1.500 de colaboratori și a accentului pus pe calitate, profesionalism, orientarea către client și serviciile cu valoare adăugată pentru clienți.

Compania, care ocupa la sfârșitul anului 2016 poziția 3 pe piața brokerilor de asigurare din România și deținea o cotă de piață de 5.8% se pregătește pentru a fi listată pe Bursa de Valori București, lucru ce va reprezenta o provocare dar și un nou început pentru companie.

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie