Matei Moisil, gata de Mondiale!

ora 11 OCT 17, 10:08:52
categorie Sporturi
numar afisari 162 afisari
Sportul Bistritean - 101117100931

În curând se încheie un an extraordinar pentru tânărul Matei Moisil - cel mai bun biker din România la categoria sa de vârstă, dar și premiant la multe concursuri internaționale în 2017.

 

Weekendul trecut, Matei a reușit să se claseze pe locul al doilea la categoria Pro U17 male în cadrul ultimei runde Specialized Rookies Cup by iXS, organizată la Innsbruck, Austria.

 

Chiar dacă condițiile de concurs nu au fost cele mai prielnice, bistrițeanul a reușit să scoată un rezultat foarte bun. 

 

«Traseul a fost destul de solicitant și nici vremea nu a fost cea mai plăcută. Am reușit să termin pe locul doi această etapă și tot pe doi la overall. Sunt mândru că am reușit să particip la câteva curse internaționale deoarece, lăsând la o parte premiile și locurile obținute, am avut parte de momente unice alături de echipă și prieteni. Le mulțumesc tuturor persoanelor și sponsorilor care au făcut posibile toate aceste lucruri», a declarat pentru sportulbistritean.ro Matei Moisil

 

Dacă tragem linie, constatăm că la finalul European bistrițeanul se clasează pe locul doi în clasementul general, ceea ce îi asigură locul la Cupa Mondială de anul viitor.

 

Pentru Matei urmează ultima etapă a Cupei Naționale de Enduro a României, concurs care se va desfășura în Reșița la finalul acestei săptămâni.

 

Ana Ștefănel

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie