Învață să pariezi online de pe telefonul mobil în numai 5 minute!

ora 03 OCT 17, 21:52:23
categorie Sporturi
numar afisari 155 afisari
Sportul Bistritean - 100317215326

Te-ai hotărât să pariezi online pentru nu mai plăti acele comisioane la plasarea biletelor, pentru a nu trebui să te mai deplasezi pentru a juca ponturile preferate și pentru a avea acces la cele mai valoroase cote din piață și la cele mai oferte? Felicitări, ai făcut o alegere înțeleaptă! Dacă vei citi acest articol cu atenție, nu ar trebui să fi la mai mult de 5 minute distanță de plasarea primului tău pariu online de pe telefonul mobil, tabletă sau computer!

Primul pas pe care trebui să-l faci atunci când vrei să joci la pariuri online este să-ți deschizi un cont la o casă de pariuri online. În România, avem dreptul să jucăm 100% legal numai la casele de pariuri licențiate la ONJN. Dintre agențiile disponibile, specialiștii ne recomandă numai operatorii de top, care și-au dovedit seriozitatea și totodată calitatea serviciilor furnizate de-a lungul anilor.

Sportingbet, Netbet, Betano, Unibet și Betfair sunt agențiile de pariuri online recomandate de comunitatea pariorilor din România; află din ghidul de pariuri online mai multe detalii despre acești operatori înainte de te înregistra, pentru a profita de toate avantajele care le au de oferit operatorii de top licențiați definitiv la ONJN. Dacă vrei să încerci să realizezi profit pe termen lung la pariuri online este indicat să te înregistrezi la acești 5 operatori pentru a putea profita de punctele forte ale fiecăruia și totodată pentru a avea acces la cele mai bune cote de pe piață.

Pentru început, vei alege însă unul dintre acești operatori pentru a te familiariza cu pariurile plasate pe internet. Odată ce ai accesat site-ul agenției, trebuie să dai click pe butonul de înregistrare și să completezi datele solicitate așa cum apar ele în buletin. De asemenea, va trebui să alegi un nume de utilizator și o parolă cu care te vei autentifica în contul nou creat. Atenție! Trebuie să specifici o adresă de e-mail și un număr de telefon valid pentru că altfel riști să nu poți activa contul.

Nu ar trebui să-ți ia mai mult de două sau trei minute să-ți deschizi contul. Apoi, urmează efectuarea unei depuneri și eventual revendicarea unei oferte. Fiecare agenție acceptă diferite metode de plată, însă toți operatorii acceptă transferuri prin card sau cont bancar. Dacă preferi alte metode, poți opta pentru portofele electronice precum Neteller sau Skrill, pentru plăți prin Paysafecare sau chiar pentru depuneri în numerar, la anumite agenții. Ideea este că vei găsi cu siguranță o metodă la îndemână pentru a juca online fără bătăi de cap.

După depunerea fondurilor, urmează partea distractivă și anume plasarea primului bilet. Pentru a ajunge la competițiile și evenimentele care interesează poți fie să navighezi prin meniurile sporturilor, fie să folosești funcția de căutare. Pentru a vedea opțiunile de pariu disponibile pentru un anumit eveniment va trebui să dai click fie pe numele acestuia, fie pe semnul plus „+” alăturat unor cifre, care reprezintă numărul opțiunilor disponibile. Apoi, pentru a adăuga o selecție pe bilet nu trebuie să faci altceva decât să dai click pe cota aferentă pronosticului vizat. În acest moment, ai opțiunea de a juca pontul sau să adaugi și alte meciuri pe bilet. Pentru a alege tipul de bilet pe care vrei să-l joci, adică simplu, multiplu sau în sistem, vei introduce miza în caseta dorită și apoi nu-ți rămâne decât să confirmi pariul și să speri ca acesta să fie câștigător!

Nu uita însă de procesul de verificare a identității, care este impus de către ONJN. Asigură-te că-i trimiți operatorului o copie de pe buletin și o factură recentă de utilități sau un extras de cont pe care apare numele tău și adresa domiciliului din buletin în mai puțin de 30 de zile de la înregistrare, pentru că altfel te vei trezi cu contul închis. Această măsură ajută la prevenirea practicării jocurilor de noroc de către minori, la prevenirea spălării de bani și a evaziunii fiscale, printre altele.

Dacă vei retrage bani din contul de pariuri online în acest an, va trebui să declari aceste venituri abia în anul următor, până în data de 25 mai, completând și depunând declarația nr. 200 la ANF. Dacă nu efectuezi nici o retragere mai mare de 67.500 RON vei avea de plată 1% din sumele retrase.

Sper că te-ai convins cât este de simplu să pariezi online de pe telefonul mobil, chiar dacă nu ai deloc experiență! Mult succes și să fie verde!

(P)

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie