Casa EMA împlinește 5 ani: mai țineți minte cum arăta înainte?

ora 03 OCT 16, 09:47:17
categorie Sporturi
numar afisari 987 afisari
Sportul Bistritean - 100316094943

În 1 octombrie 2011 s-a deschis Centrul SPA Casa EMA, construit pe locul fostei băi populare. Astăzi sunt fix 5 ani de la tăierea panglicii. Marcăm evenimentul cu Abonamentul Boboc și cu o incursiune în trecutul glorios al complexului nostru.

Peste 200 de persoane trec zilnic pragul Casei EMA și își iau doza de sănătate prin relaxare și mișcare, după cum am promis din motto-ul nostru de la început: „Relaxant. Activ. Sănătos”. De la lecții de înot, bălăceală, înot de plăcere și întreținere la fitness, aerobic, saună, haloterapie la salină, tratamente corporale și cosmetice, petreceri la Căsuța EMA și toate celelalte,toată lumea are de unde alege.

Dar nu a fost întotdeauna așa. Mulți dintre noi am învățat să înotăm la Baia Populară, în piscina uriașă, de peste 5 m lungime, 3 lățime și 2 adâncime, cu apă adâncă de 1m, gust ușor sărat, o elegantă culoare vernil aproape măslinie și textură fină ce semăna cu mătasea broaștei, schimbată cu frecvența cu care joacă Dinamo în Champions League. Din cele 10 ședințe pe care le făceam, primele 3 erau pe uscat, în sala de fitness cu oglinzi și mochetă. Învățam partea tehnică, mișcarea brațelor și picioarelor și adăugam julituri pe membre la colecția deja impresionantă existentă datorată vârstei.

În 2007, Mariana Oprea, administratorul societății, a venit cu ideea de a da un nou aspect clădirii, de a oferi posibilitatea bistrițenilor să învețe să înoate (și nu numai, of course) în condiții puțin mai bune. 4 ani și 1,6 milioane de euro mai târziu, visul a fost îndeplinit. Am documentat tot procesul și am atașat aici niște poze cu ce a fost înainte vs ce este azi dar și din timpul construcției.

Mulțumim bistrițenilor pentru susținere, pentru comunicarea constantă și feedback-ul ce ne ajută să fim mai buni.

Noi îți dorim ție, prietene Casa EMA, „sport la treabă”! Și nu uita, dacă nu te simți în apele tale, Casa EMA îți vine în ajutor!

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie