Înot: CS Tibi şi alte cluburi în cantonament la Beclean

ora 12 SEP 17, 09:38:22
categorie Sporturi
numar afisari 869 afisari
Sportul Bistritean - 091217094014

Clubul sportiv Tibi a organizat şi anul acesta un cantonament în Beclean la care au participat mai multe cluburi din ţară.

Au participat peste 80 de sportivi din Satu Mare, Turda, Cluj Napoca, Beclean şi Bistriţa. Preşedintele clubului bistriţean Tiberiu Horgoş ne-a comunicat: “Şi cantonamentul de anul acesta a fost foarte reuşit, sportivii au muncit mult, au avut zilnic două antrenamente în bazinul didactic din Beclean, o lungă  înviorare dar şi un antrenament pe uscat. Ca şi anul trecut reprezentanţii cluburilor participante s-au arătat foarte mulţumiţi de condiţiile avute, de modul de organizare şi de eficienţa antrenamentelor, antrenamente alcătuite în comun de antrenorii cluburilor. Antrenamentele au fost conduse pe rând de către antrenorii cluburilor participante. Mulţumim Primăriei oraşului Beclean, în special domnului primar Nicolae Moldovan, conducerii Colegiului Naţional Petru Rareş şi celor de la bazinul de înot. După acest cantonament am început antrenamentele zilnice şi asteptăm cu încredere primele competiţii.” 

“În perioada 14-15 octombrie organizăm la Beclean a doua ediţie a Cupei Someş, la care vor participa sportivi de la cluburile invitate. Proiectul este finanţat nerambursabil din bugetul judeţului Bistriţa-Năsăud şi  este susţinut de Primăria oraşului Beclean dar şi de sponsori. Prima ediţie a reprezentat o premieră, a fost primul concurs din judeţul nostru cu cronometraj electronic, bineînţeles şi anul acesta cronometrajul va fi tot electronic.” a mai declarat el.

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie