Înot: Cluburi din 15 județe invitate la Cupa Casa Ema! Bistrițenii au gratuitate!

ora 07 SEP 17, 12:18:36
categorie Sporturi
numar afisari 512 afisari
Sportul Bistritean - 090717122212

Cu o lună și jumătate înainte, Clubul Sportiv Casa Ema e în plină pregătire pentru organizarea ediției cu numărul 7 a celui mai important concurs de înot din județ.

Cupa Casa Ema va avea loc în 21 octombrie și va avea la start peste 150 de participanți din Alba, Mureș, Cluj, Maramureș, Bihor, Arad, Sibiu, Brașov, Covasna, Harghita, Neamț, Bacău, Suceava, București și Bistrița-Năsăud.

Se va concura în 90 de probe diferite, pe categorii de vârstă (între 2002 și 2011) și stiluri de înot (liber, spate, bras, fluture,mixt, ștafetă).

Organizatorii spun că întrecerea are ca scop promovarea înotului pe plan local și regional, verificarea nivelului de pregătire al sportivilor, dezvoltarea relațiilor intercluburi, depistarea copiilor talentați, dezvoltarea spiritului competiționalși nu în ultimul rând promovarea orașului Bistrițaca și centru de natație.

”Pentru al 7-lea an, Clubul Sportiv Casa EMA organizează cel mai puternic concurs de înot pentru copii din județ și ne bucurăm să beneficiem din nou de susținere importantă din partea autorităților locale, mediului de afaceri și presei. Ca în fiecare an, promovăm sportivii bistrițeni și le oferim înscrierea gratuită în competiție, să își măsoare forțele cu copii de la cluburi importante din Transilvania și nu numai dar și să verifice forma sportivă în vederea campionatelor naționale ce urmează. Clubul nostru a obținut locul 3 pe echipe la ediția anterioară, așa că le urăm tinerilor sportivi antrenați de Alex Gabor spor în pregătirile care deja au început.”, spune președintele CS Casa Ema, Mihai Oprea.

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie