Tenis de câmp: Bistrițenii, foarte buni în turneul Platinium Cluj!

ora 10 IUL 17, 10:56:17
categorie Sporturi
numar afisari 1871 afisari
Sportul Bistritean - 071017105844

În jur de 200 de jucători amatori au participat și anul acesta la unul dintre cele mai tari turnee din Circuitul Tenis Partener, desfășurat în weekend la Cluj Napoca, pe terenurile Winners Tennis Club.

Printre ei s-au aflat și câțiva bistrițeni, dornici să profite de punctele multe acordate în această întrecere, de cel mai înalt nivel în acest circuit.

Învins în fianală cu o săptămână în urmă la Terraqua Open de la Bistrița, Călin Harșian și-a luat revanșa la acest turneu și a câștigat finala nivelului 5, unde a întânit tot un bistrițean, pe Marius Roman.

Harșian a trecut pe rând de alți doi jucători din orașul nostru, Vasile Bancea și Ionel Coșneac, l-a răzbunat pe Narcis Feyer eliminându-l pe învingătorul acestuia în semifinale și s-a impus categoric  în ultimul meci, scor 6-0, 6-2. După ce săptămâna trecută a sărit de pe locul 8 pe locul 2 în clasamentul nivelului 5, cu acest rezultat Harșian face un pas și mai mare, promovând la nivelul 6.

Și la dublu, bistrițenii au avut evoluții excelente. La nivelul 5, Adrian Zăgrean și Emiliano Silvestri au câștigat turneul, după 7-6, 6-4 în finală cu timișorenii Cristian Popovici și Cristian Bere.

Valoarea totală a premiilor la ediția din acest an a acestui turneu a fost de peste 13.000 de lei.

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie