Sfaturi pentru a paria inteligent

ora 19 IUN 17, 11:04:30
categorie Sporturi
numar afisari 408 afisari
Sportul Bistritean - 061917110636

Majoritatea celor care de curand au descoperit mirajul pariurilor online va actiona prudent la inceput in ceea ce priveste mizele pe bilete.

 

Aceasta prudenta este de inteles si chiar recomandata. Sigur, nici prudenta exagerata nu este buna, in sensul in care plasezi mai putin de 1% din banca de fiecare data sau daca la fiecare pariu mizezi pe o cota infima. Pe de alta parte, la fel de adevarat este ca in primele luni de zile cei mai multi utilizatori inregistreaza pierderi. Daca se intampla asta si in cazul vostru nu va descurajati si nu renuntati la a mai paria. Este normal ca la inceputul activitatii de parior sa fiti “pe minus”. Important este sa invatati din greseli si sa faceti tot posibilul pentru a le evita. 

 

1.       Tineti o evidenta a pariurilor cat mai detaliata

Una dintre metodele cele mai eficiente de a invata din greseli o constituie notarea acestora, pentru a nu le repeta ulterior. Recomandat ar fi ca notarea pronosticurilor sa aiba loc intr-un Microsoft Excel, deoarece aici ai mai multe foi de calcul. Astfel, puteti alcatui doua foi de calcul, intr-una notand pronosticurile castigatoare, iar in cealalta pe cele pierzatoare. Daca doriti o statistica mai complexa, recomandam ca fiecare tip de pronostic plasat (Numar goluri, rezultat final, pauza/final, marcatori etc.), impreuna cu rezultatul sau (castigator/necastigator)sa fie notat separat intr-o foaie de calcul. Dupa o perioada de o luna, sa spunem, veti trage linie si veti putea observa la care tip de pariu excelati si la care nu va descurcati atat de bine.

2.       Studiati atent un meci inainte sa plasati un pont

Rabdarea constituie o calitate esentiala, fara de care nu poti castiga la pariuri, cel putin nu pe termen lung.Asta implica analizarea unui anumit meci inainte de a plasa vreun pronostic.A analiza un meci inseamna a vizualiza ultimele rezultate ale echipelor/jucatorilor care se infrunta in acel meci, dar si alte aspecte, precum istoricul meciurilor directe, pozitia in clasament, numarul de goluri/puncte marcate si primite in ultimele partide de pe teren propriu/din deplasare (daca ne referim la sporturile de echipa)etc. Fara aceste analize sansele ca un pronostic sa fie castigator devin mai mici.

3.       Nu jucati niciodata la recuperare

De rabdare trebuie sa dati dovada si atunci cand pierdeti un pariu sau cand aveti parte de o serie mai proasta. In aceste cazuri nu trebuie in niciun caz sa jucati la recuperare. Pentru cei care nu cunosc termenul, sa spunem ca jucatul la recuperare este intalnit cand dorim ca dupa un pariu pierdut sa plasam un altul cu o miza sau o cota mai mare decat ne-am fi propus initial, in scopul de a ne recupera miza pierduta anterior. Nu de putine ori insa astfel de cazuri iau o intorsatura neplacuta, ajungand, pana la urma, sa pierdeti toata suma din cont.

4.       Cautarea celor mai mari cote pentru un pronostic

Un factor foarte important daca doriti un profit nu neaparat pe termen scurt, cat mediu si lung, il reprezinta cotele. Astfel, un parior profesionist va plasa un anumit pont la casa de pariuri care ii ofera cea mai mare cota. Sigur, nu negam ca nu este chiar comod sa comparam cotele unui pronostic de la toate cele 16 case de pariuri online licentiate de ONJN. Unele case retin insa un comision mai mare, asta insemnand ca vor oferi cote ceva mai mici. Altele, dimpotriva, retin comision mai mic, lucru care inseamna ca ne vom bucura de cote mai mari.

Pentru a descoperi care sunt casele care beneficiaza de cote mari, medii si modeste va invitam sa accesati site-ul Intelbet. Analizand cele 16 case, acestaa efectuat mai multe clasamente, printre ele numarandu-se si cele in functie de cote. Pentru a efectua clasamentul Intelbet a comparat cotele la aceeasi optiune pentru mai multe evenimente de fotbal. Astfel, aceasta a ajuns la concluzia ca 4 sunt casele de pariuri care prezinta constant cote mari.

In afara de clasamentul privind cotele, la Intelbet mai puteti descoperi clasamente ale caselor de pariuri in functie de bonusuri de inregistrare, de oferte sau de pariuri live. De asemenea, se pot gasi recenzii obiective ale tuturor caselor de pariuri, insa si o sectiune de ajutor pentru cei care se considera nedreptatiti de o anumita casa online. In acest caz, un reprezentant Intelbet va lua legatura cu un operator al casei de pariuri, facand tot posibilul pentru ca situatia sa fie rezolvata in favoarea voastra.

De asemenea, la Intelbet vom gasi si un concurs lunar de pronosticuri, pentru a participa la el trebuind doar sa alegeti daca pronosticurile propuse de tipsteri vor fi sau nu castigatoare. Prinre tipsteri se numara Mihai Mironica, moderator de emisiuni sportive si comentator de fotbal, Ioana Cosma, moderatoare de emisiuni sportive, dar si Julio Salinas, fost jucator spaniol celebru de fotbal sau Borja Pardo, jurnalist foarte cunoscut in Spania. (P)

Publicitate

 

 

 

 

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie