Tenis de câmp: Altul mai mare și mai frumos! Terraqua Open, gata de start!

ora 17 IUN 17, 13:39:50
categorie Sporturi
numar afisari 1225 afisari
Sportul Bistritean - 061717134309

Se știe, circuitul Tenis Partener a prins excelent la Bistrița. Sute de jucători se înscriu etapă de etapă la toate categoriile turneului și participă la competițiile organizate chiar și în alte localități.

De pildă, la sfârșitul săptămânii trecute, 3 bistrițeni au ajuns în semifinalele Turneului UMF de la Târgu Mureș, iar Călin Harșian a câștigat tabloul eliminatoriu de la nivelul 5.

Dar ce-a fost până acum a fost doar încălzirea pentru turneul ce se anunță în weekendul Următor la Baza Grand Slam de pe centură. TERRAQUA OPEN, turneu Gold PLUS se vrea cel mai important eveniment de tenis pentru amatori din judet, din istoria circuitului, turneul incluzand 5 probe de simplu si 3 de dublu.

Jucatorii vor primi pachet de concurs, iar performerii vor fi răsplătiți cu premii foarte mari. Evenimentul mai include tombolă și Player’s Party, fiind susținut de sponsorul principal TERRAQUA – partener al clubului.

Sunt deja peste 100 de inscrieri confirmate la eveniment, perioada de înregistrări urmând a se încheia luni, 19 iunie, la orele 20:00.

Evenimentul face parte din noua serie de turnee din Circuit, categorisite Gold PLUS, categorie ce desemnează cele mai bune turnee Gold din țară. La Bistrița se joacă al doilea turneu, după cel de la Oradea, 9-11 iunie. 

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie