Cu 19 înotători la Cupa Mureş! CS Tibi se pregătește de naționale!

ora 16 MAI 17, 09:48:13
categorie Sporturi
numar afisari 1374 afisari
Sportul Bistritean - 051617095041

În 13 mai la Tîrgu Mureş s-a desfăşurat  concursul internaţional de înot Cupa Mureş, concurs tradiţional ajuns la ediţia a XXIV-a. Competiţia s–a desfăşurat în bazinul olimpic din complexul Weekend, cu cronometraj electronic, în 2 reuniuni.

Din Bistriţa au participat 19 înotători de la clubul sportiv Tibi, născuţi între 2005-2009 şi anume: Boloş Gabriel, Carţiş Horia, Deac Darius, Farkas Cristopher, Hârşan Robert, Mezdrea Banu Alexandru, Pop Darius, Bărcan Alexandru, Ilişuan Alex, FarcaşCristian, Ghiţă Octavian, Bora Carla, Olah Ariana, Otvoş Melisa, Nagy Etelka, Deac Maria, Olah Renata, Gerendi Karina, Otvoş Lorena.

Sportivii bistriţeni au obţinut 9 medalii, 2 de aur, 4 de argint şi 3 de bronz. Medalile de aur au fost obţinute de Mezdrea Banu Alexandru la 50 m bras şi Bora Carla la 100 m liber. Argint au obţinut Ghiţă Octavian la 50 m bras, 50 m fluture, Bărcan Alexandru la 50 m bras şi Ilisuan Alex la 50 m liber, cele de bronz fiind obţinute de Farkas Cristopher la 50 m liber, 50 m spate şi Bărcan Alexandru la 50 m fluture.

Preşedintele clubului Horgoş Tiberiu ne-a comunicat “Am avut în concurs 19 sportivi dintre care 5 sunt din grupul nostru de performanţă de la Beclean. Suntem multumiţi de evoluţia sportivilor clubului, şi-au îmbunătăţit recordurile personale în majoritatea probelor la care au concurat, deşi nu a fost un concurs de obiectiv, fiind în perioada de pregătire. Considerăm că evoluam spre bine şi în cea ce priveşte abordarea probelor în competiţie. Îi felicităm pe toţi pentru prestaţia avută.În următoarele 2 săptămâni vom avea sportivi în concurs  la Baia Mare şi la Turda. Ne continuăm pregătirea pentru campionatele naţionale din iunie la categoria copii şi din iulie la categoria cadeţi”.

 Citeste articole despre: BistrițaTibi HorgoșBeclean

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie