Înot: Bistrița, medalie la Campionatul Național! Ștafeta feminină de la Casa Ema a prins o medalie de bronz!

ora 26 MAR 17, 20:22:44
categorie Sporturi
numar afisari 3458 afisari
Sportul Bistritean - 032617202415

Ștafeta de 4x100 mixt, formată din Sorana Gherman, Ruxandra Brehar, Cătălina Moldovan și Daria Drăgan, a câștigat astăzi medalia de bronz la juniori în cadrul Campionatelor Naționale de înot.

Competița s-a desfășurat la Bacău și a avut un număr record de participanți, 156 de fete și 221 de băieți, de la 153 de cluburi din țară.

Casa Ema a fost singurul club care a reprezentat județul, sub conducerea antrenorului Alexandru Gabor.

Ștafeta bistrițeană și-a confirmat astfel performanța de anul trecut, când a urcat pe podium la același concurs. Numai că atunci era legitimată pe CS Tibi și antrenată de Tibi Horgoș, iar acum Noemi Mihaly (împrumutată de la Borșa) a fost înlocuită de Daria Drăgan.

Casa Ema mai are o medalie la un Campionat Național, obținută cu ștafeta de băieți acum 3 ani, însă atunci 3 dintre cei 4 componenți erau transferați de la Baia Mare.

De altfel, aceasta este prima medalie cu o ștafetă sută la sută bistrițeană.

”A fost un concurs reușit, la care am avut multe rezultate remarcabile. Am fost aprope de podium și la 200 liber, dar am prins și câteva finale la individual, prin Ruxandra Brehar, Sorana Gherman și Cătălina Moldovan. Ștefan Ropan a avut și el un parcurs foarte bun, ieșind pe un loc 6 la 200 metri bras”, spune antrenorul Alexandru Gabor. 

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie