Răposatul Vasile Turcu, executat silit de un fost consilier local bistrițean?

ora 14 MAR 17, 08:48:17
categorie Monden
numar afisari 1624 afisari
Sportul Bistritean - 031417085004

Un fost politician bistrițean l-ar fi împrumutat pe Vasile Turcu, fostul acționar la Dinamo, cu 300 de mii de euro. Consilierul ar fi cerut executarea silită și a câștigat în instanță cu câteva oe înainte ca Turcu să moară.

La o zi după ce s-a aflat de gestul necugetat al fostului milionar, doi oameni de afaceri s-au grăbit să-şi recupereze banii, trecând la executări silite de urgenţă, scrie site-ul stiripesurse.ro.

Unul dintre ei ar fi Mihai Claudiu Bilegan, om de afaceri bistriţean şi fost consilier PDL. Acesta ar fi cerut incuviintarea executării silite a lui Vasile Turcu pentru un imprumut de 300.000 de euro. În calitate de ales local al PDL Bistriţa, Bilegan menţiona in declaratia de avere, în urmă cu câţiva ani, că singura sursă de venit este indemnizaţia de consilier municipal, respectiv 92 de lei pe lună.

Celelalt om de afaceri este George Octav Cobzaru, care  a prezentat judecatorilor doua bilete la ordin emise de o banca in numele lui Vasile Turcu, pentru acoperirea unui imprumut de 250.000 euro. Cazul s-a judecat la urgenta, iar în doar câteva zile, Cobzaru a obtinut acordul magistratilor pentru executarea lui Turcu.

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie