VIDEO: Cu meciul în mână, Bistrița pierde acasă! Pașca își felicită jucătoarele!

ora 16 SEP 17, 15:09:15
categorie Handbal
numar afisari 2149 afisari
Sportul Bistritean - 091617151102

CSM Bistrița nu a reușit să câștige primul meci de acasă din Liga Florilor. Deși partida a fost strânsă și fetele antrenate de Horațiu Pașca au avut momente bune în care au reușit să se desprindă chiar și la trei goluri, soarta meciului s-a decis în ultimele cinci minute - în defavoarea gazdelor.

Scorul a fost deschis de HCM Râmnicu Vâlcea, gol după care a urmat o serie de șicanări din partea ambelor formații. Cu Rațiu și Szabo în formă în prima repriză, Vâlcea a alergat după egalare pe parcursul primei jumătăți. Almudena Rodriguez, iberica ce s-a remarcat în meciul de la Brăila, a fost, însă, scoasă din joc de apărătoarele lui Roșca și nu a reușit să marcheze niciun gol în primele 30 de minute.

Repriza s-a încheiat 10-10, după trei goluri consecutive marcate de oltence și eliminarea Laurel Pristăvița în ultimele minute de joc.

Echipa lui Horațiu Pașca a început bine a doua jumătate și s-a desprins la trei goluri. După câteva minute de joc aproape perfect al bistrițencelor, declicul s-a produs. CSM Bistrița și-a pierdut brusc concentrarea și a urmat o serie de trei goluri în poarta gazdelor.

HCM Râmnicu Vâlcea a câștigat meciul fără probleme, chiar dacă în ultimele cinci minute ale partidei au jucat cu două jucătoare în minus pe teren. Pristăvița a ratat de la 7 metri, iar meciul s-a încheiat.

Dintre noile achiziții ale CSM Bistrița, s-a remarcat portarul Viorica Țăgean și, pe alocuri, Almudena Rodriguez, care a reușit câteva faze frumoase în a doua repriză. Nicoleta Dincă a fost una dintre cele mai slabe jucătoare ale meciului, marcând un singur gol în primele minute de joc.

«Din păcate, am gestionat prost ultimele zece minute. Ne așteptam ca Vâlcea să arate exact cum a arătat astăzi. Câteva momente cheie în timpul jocului care astăzi nu au fost de partea noastră, cu 7 metri ratat la două goluri diferență. În momentul în care am avut trei goluri diferență în repriza a doua, minutul 42, cred că ne-am temut că putem câștiga meciul ăsta.

Una peste alta, nu pot decât să le felicit pe fete pentru atitudinea lor. Să nu uităm că încă nu avem toată echipa 100%. Dacă ne uităm azi în teren, am jucat cu două jucătoare de 23 și 24 de ani care sunt de mare viitor. Până la urmă, trebuie să avem și noi răbdare. Trei puncte din trei meciuri, așa am început și anul trecut și până la urmă totul a fost în regulă. Urmează trei săptămâni de pauză în care, cu siguranță, avem foarte mult de muncit și apoi, obligatoriu să câștigăm la Slatina», au fost declarațiile antrenorului Horațiu Pașca.

Marcatoare: L. Pristăvița (5), S. Szabo (5), D. Rațiu (4), A. Rodriguez (3), M. Paraschiv (2), N. Dincă (1)

Ana Ștefănel

 

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie