Victorie! CSM Bistrița întoarce scorul și învinge la Brăila! (30-31)

ora 09 SEP 17, 12:50:51
categorie Handbal
numar afisari 1210 afisari
Sportul Bistritean - 090917125250

CSM Bistrița reușește să se impună în fața HC Dunărea Brăila după un meci greu. Fetele lui Pașca au avut o primă repriză slabă și au fost conduse chiar și cu 5 goluri.

Au început cu două ratări consecutive, iar brăilencele au profitat de asta și au preluat conducerea. Abia spre finalul primei părți bistrițence au reușit să se adune și au marcat trei goluri fără ca adversarele să fructifice vreun atac. Acestea au avut mai mult de 5 minute în care nu au marcat niciun gol.

Ritmul bistrițencelor s-a mai domolit când Pristăviță a fost eliminată în minutul 27. După câteva secunde, aceeași soartă a avut-o și Diana Axinie de la Brăila. Pe bancă le-a urmat și Szabo Szilvia, astfel că ale noastre au intrat la pauză în inferioritate numerică.

Prima repriză s-a încheiat cu patru goluri în favoarea gazdelor (18-14).

A doua jumătate a fost una de foc și, din fericire, echipa care a intrat mult mai repede și mai concentrată în joc a fost cea a lui Pașca. Cea care a spart gheața a fost iberica Rodriguez, urmată de Pristăviță. Brăilencele au bifat ratare după ratare, iar elevele lui Pașca s-au apropiat la un singur gol după reușita Laurei Pristăviță.

După două ratări, bistrițencele au egalat pe tabela de scor după golul Alexandrei Orvinschi, o egalare mult așteptată și care a venit abia în minutul 36 al partidei.

În minutul 37 CSM Bistrița s-a desprins la un gol, iar de acolo a început duelul nervilor. Bistrițencele s-au desprins la 3 goluri, însă Dunărea Brăila venea tare din spate de fiecare dată. Rodriguez a marcat ultimele două goluri pentru echipa lui Pașca, iar meciul s-a încheiat 30-31, ale noastre obținând mult dorita victorie.

Cea mai bună marcatoare a partidei a fost Druțu de la HC Dunărea Brăila cu 8 reușite, urmată de Almudena Rodriguez - cu 7 goluri marcate din 10 aruncări.

CSM: Rodriguez (7), Pristăviță (6), Szabo (6), Orvinschi (5), Rațiu (4), Chirilă (2), Ivan, Bărbos (1)

Ana Ștefănel

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie