Handbal: Start ratat! CSM Bistrița pierde fără drept de apel la Craiova!

ora 06 SEP 17, 19:58:32
categorie Handbal
numar afisari 819 afisari
Sportul Bistritean - 090617200208

Echipa bistrițeană de handbal a început prost această ediție de campionat, cu un meci slab la Craiova, în care n-a condus niciodată pe tabelă. Conduse chiar și la 9 goluri diferență, jucătoarele lui Pașca au dat senzația unei echipe obosite, aflată la final de sezon, nicidecum la debut.

Fără două achiziții importante, Cârjan și Dincă, dar și cu Rațiu, Pristăvița și Chirilă nerefăcute complet, CSM Bistrița n-a ținut piept unei echipe craiovene mai bine clădită și determinată. Doar portărița Sântămărean și centrul Laura Pristăvița s-au ridicat la nivelul primei reprize, una încheiată cu 13-9 în favoarea gazdelor.

Iar după pauză a fost măcel. Cu Cristina Zamfir în prim plan, craiovencele s-au dus până la 20-11 și meciul era jucat cu o jumătate de oră înainte de final.

Introdusă în partea secundă în locului ibericei Rodriguez (speriată, parcă, de nivelul tare al primei etape), Oana Chirilă n-a mai putut repara mare lucru, chiar dacă a încercat să dea un semnal de revenire și echipa bistrițeană s-a apropiat de adversar pe final de meci. Însă doar până la 4 goluri, chiar prea aproape față de cum a arătat jocul.

Un joc clar dominat de gazde, timid și modest prestat de ale noastre. Urmează o partidă cel puțin la fel de grea, sâmbătă, la Brăila, unde Pașca trebuie să schimbe ceva, învățând din această înfrângere un pic rușinoasă de la Craiova.

CSM: Sântămărean, Orșivschi (2), Ivan (1), Szabo (4 goluri), Pristăvița (5), Rodriguez, Chirilă (4), Paraschiv (2), Rațiu (1), Tetean, Bărbos, Zegrean, Măzăreanu, Țegean

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie