Handbal: Juniorii lui Silvian Vlad, în linie dreaptă înaintea campionatului! Evoluție bună la turneul Oprea Vlase

ora 04 SEP 17, 14:34:24
categorie Handbal
numar afisari 281 afisari
Sportul Bistritean - 090417143749

A 4-a ediție a Memorialului Oprea Vlase s-a desfășurat sâmbătă și duminică, în sala LPS din Bistrița.

 Juniorii II bistrițeni, născuți 2001-2003, au câștigat două jocuri cu CS Marta Baia Mare și ADEP Satu Mare, pierzând în fața LPS-ului Focșani, echipă care a și câștigat turneul cu maxim de puncte.

 A fost ultimul test înaintea începerii campionatului, care va debuta pe 17 septembrie, echipa bistrițeană fiind repartizată într-o serie destul de dificilă, din care mai fac parte CSS Sighișoara, Olimpic Tg Mureș, LPS Tg Mureș, CSS Făgăraș, și CSS Odorhei, toate participante la turneele zonale și finale.

 Antrenorul Silvian Vlad ne-a declarat ”A fost un turneu bun de verificare în urma căruia am concluzionat asupra carențelor din sistemul defensiv, dar și în atac am încercat să creionăm un prim șapte de bază pentru începerea campionatului. Vom lupta să reprezentăm județul cât mai bine posibil, chiar dacă vom avea în lot jucători cu un an mai mici, iar că obiectiv, doar pentru la anul, accederea în fazele finale. ”

 Lotul: Hogiu, Zaharie, Bodască ( golgeterul turneului), Almășan, Bruj, Teoc, Naghi, Șoprota, Pavel, Cengher, Șut, Boarescu, Gavrilaș, Lușcan.

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie