Handbal: CSM Bistrița câștigă turneul de la Brașov! Silvia Szabo, golgeter! Rodriguez, în primele 3!

ora 23 AUG 17, 11:13:08
categorie Handbal
numar afisari 925 afisari
Sportul Bistritean - 082317111405

La egalitate de puncte cu Corona Brașov dar cu victorie în meci direct, CSM Bistrița a câștigat Memorialul „Dumitru Popescu Colibaşi” disputat luni şi marţi la Braşov.

În ultimul joc al competiţiei, Corona lui Costică Buceschi a învins clar pe HCM Slobozia, scor 35-22 (21-7), după ce dimineața CSM Bistriţa a cedat surprinzător, în faţa aceleeași echipe, 21-25.

”A fost un meci din care ne-au lipsit 3 jucătoare importante, Rațiu, Dincă și Pristăvița. Sunt accidentate, am plecat cu ele direct la București, la medic. În 9 jucătoare n-am putut mai mult. În orice caz sunt mulțumit de evoluția echipei noastre la acest turneu”, ne-a declarat Horațiu Pașca.

Pe lângă trofeul acordat celei mai bune echipe, bistrițencele s-au întors acasă și cu titlul de golgheter, câștigat de Silvia Szabo cu 21 de goluri. De asemenea, Almudena Rodriguez a fost una dintre cele mai remarcate jucătoare ale turneului. ”A fost clar între primele 3. În condițiile în care Oana Chirilă încă nu e refăcută, am tras de ea cât am putut și a jucat foarte bine. Toată lumea a remarcat-o”, mai spune Pașca.

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie