Handbal: A semnat Nicoleta Dincă! Extremele sunt rezolvate! Gaură mare în inter stânga!

ora 15 IUN 17, 09:58:34
categorie Handbal
numar afisari 2270 afisari
Sportul Bistritean - 061517100019

Așa cum bine anunța sportulbistritean.ro acum o lună, experimentata extrem stânga Nicoleta Dincă va fi legitimată la CSM Bistrița.

Prin acest transfer, conducătorii bistrițeni întăresc partea stângă, după plecările Oanei Cârstea și Andradei Maior Pașca. Acolo a fost adusă și Mihaela Orșivschi de la Brăila așa încât, betonat și pe dreapta cu Paraschiv și Bărbos, capitolul extreme e închis.

Odată cu decizia Oanei Chirilă de a rămâne la Bistrița, stăm bine și în inter dreapta. Golgeterul nostru va fi sprijinit în următorul sezon de jucătoarea spaniolă Almudena Rodriguez, mare speranță a handbalului iberic.

 În centru le avem pe Pristăvița și Szabo, pivoți vor fi Rațiu și Cârjan,  iar în poartă, alături de Măzăreanu și Sântămărean a mai venit  și Viorica Șuba, așa încât avem și-aici capitol închis.

Marea problemă continuă să rămână postul de inter stânga. Au plecat Daniela Crap și Gabi Preda iar echipa a rămas doar în Irina Ivan. Cu siguranță se caută variante, dar deocamdată nu se găsesc. Să sperăm că timpul va fi suficient până la reluarea pregătirilo, așa încât să se poată plomba și acest post.

"Am ales Bistrița pentru ca mi-a plăcut foarte mult proiectul prezentat de conducere și de staff-ul echipei! Îmi place foarte mult ideea că o să joc din nou cu mare parte din fostele mele colege, iar asta mă face să am încredere că vom forma o echipă puternică! Va mulțumesc pentru încrederea oferită!" a declarat Nicoleta Dinca pentru pagina oficiala a clubului!

Ea are 29 de ani și vine de la Corona Brașov. A mai jucat la Rapid, U Cluj, SCM Craiova dar și 27 de meciuri în naționala mare. Are în palmares medalii de argint și bronz la mondiale universitare și de junioare, dar și multe prezențe în cupele europene.

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie