Ce spune antrenorul Coronei despre meciul cu Bistrița din Cupa României

ora 19 APR 17, 15:56:49
categorie Handbal
numar afisari 858 afisari
Sportul Bistritean - 041917160004

Antrenorul echipei Corona, Dragoş Dobrescu a declarat că din punctul lui de vedere a fost o tragere bună pentru Corona, care a picat cu CSM Bistrița în optimile Cupei României.

Dobrescu spune că echipa lui se va lupta să ajungă în primele patru, pentru a spera la o calificare în cupele europene. "Este mai bine decât dacă picam cu CSM-ul sau cu o echipă din primele clasatre. Să nu uităm însă că Bistriţa este o echipă cu experienţă, nu au fost meciuri uşoare cu ele, au jucătoare cu experienţă care în mod cert se vor lupta pentru a câştiga. Nu mai au nimic de pierdut, ele sunt în obiectiv și fără Cupa României, pe când noi vrem cu orice preţ să mergem mai departe şi de ce nu, să ne batem pentru cupă. Cred totuşi că meciul nostru cu Bistriţa nu va semăna cu cel din campionat, şi va câştiga cine prinde forma mai bună în ziua meciului".

Tehnicianul a mai adăugat că echipa se pregăteşte bine, chiar dacă a avut parte de mai multe zile fără meci oficial. "Am început antrenamentele după Paşti. Există poftă de minge, cum se spune în handbal. Ne vom pregăti pentru ultimele două etape de campionat, iar apoi să sperăm că vom fi într-o formă bună pentru Cupa României, pentru că acolo suntem interesaţi să trecem mai deparete. În campionat nu se mai poate schimba foarte mare lucru, astfel că tot ce contează este să facem lun joc bun şi apoi să vedem ce va urma. Eu unul sunt optimist, pentru că niciodată Cupa României nu a fost cum a fost campionatul şi au mai apărut şi surpprize. Aşadar, trebuie să credem...", a spus Dragoş Dobrescu pentru monitorulexpres.ro

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie