VIDEO, Pașca: ”Am ratat cu o lejeritate care nu face cinste niciunei jucătoare profesioniste”

ora 09 APR 17, 17:28:57
categorie Handbal
numar afisari 1031 afisari
Sportul Bistritean - 040917173031

Horațiu Pașca, antrenorul echipei CSM Bistrița, s-a arătat deranjat de numărul mare de ocazii ratate la partida cu Danubius Galați, câștigată de bistrițence cu 29-28, în etapa a 24-a din Liga Națională de handbal feminin.

„Nu pot să nu fiu deranjat de lipsa de concentrare de la finalizare, într-un joc pe care l-am controlat de la un capăt la celălalt, mai puțin pe final, când muncești foarte mult pe parcursul unui meci, de distanțezi la 6-7 goluri și apoi ratezi din poziții clare, cu o lejeritate care nu face cinste niciunei jucătoare profesioniste”, a declarat antrenorul echipei CSM Bistrița, Horațiu Pașca, la finalul meciului cu Danubius Galați (29-28).

„Una peste alta, le felicit pe fete pentru că, cu toată sincopa asta majoră, am reușit să rămânem în joc. Sper din tot sufletul că le-am făcut bistrițenilor o bucurie de florii și aștept cu drag să ne revedem acasă la meciul cu Roman. Urmează meciul cu Zalăul, în deplasare, o echipă care dorește foarte mult să profite de locul în clasament și de pasa bună prin care trece și își dorește o medalie, cu atât mai mult cu cât nu era una dintre candidatele la podium la începutul acestui sezon”, a mai spus Pașca.

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie